"Ochutnávkové odpoledne" na téma EMOCE: Spojenec nebo nepřítel?

POSITIVE si Vás dovoluje pozvat na akci "Ochutnávkové odpoledne" na téma „EMOCE: Spojenec nebo nepřítel?“

Těšit se můžete na ukázku z tréninkového programu Emoční inteligence, kterou povede externí lektorka společnosti Positive Mgr. Karin Pospíšilová, specialistka na toto téma. Pozvání podělit se o své zkušenosti přijal zajímavý host, Mgr. Ivan Kolář, ředitel občanské poradny na Praze 1 a jeden z průkopníků metody „Focusing“ v České republice.

Na závěr proběhne již tradiční ochutnávka vín.

Akce se koná v pondělí 28. 2. 2011 (14:00 - 18:00 hod) v prostorách společnosti Positive, Záhřebská 23-25, Praha 2, cena za osobu činí 800 Kč bez DPH

PROGRAM:

14.00 – 14.15 Zahájení

Ing. Pavel Svoboda - Head of Marketing and Sales Department

· Seznámení se společností Positive a s programem

Ochutnávkového odpoledne

14.15 – 15.45 "EMOCE: Spojenec nebo nepřítel?"

Ukázka z tréninkového programu Emoční inteligence

Mgr. Karin Pospíšilová - externí lektorka společnosti Positive

· Co mohu udělat se svými pocity?
· Autentičnost v práci vyloučena?
· Emoční inteligence a její využití v pracovním prostředí.

15.45 – 16.00 Coffee break

16.00 – 17.00 Focusing a diskuse

Focusing je způsob, jak vnímat vlastní tělo, emoce a odraz našich emocí v těle. Je to soubor několika kroků, které Vám umožní kontaktovat se s nimi a vědomě s nimi pobývat. Cílem je otevřít se cítěnému smyslu, poselství tělem prociťovaných emocí.

Lektor a host: Mgr. Ivan Kolář

- ředitel občanské poradny na Praze 1
- lektor focusingu od 1995
- jeden z průkopníků/ propagátorů focusingu v ČR

· Představení metody focusingu
· Ochutnávka z focusingu
· Diskuze k oběma částem ochutnávky

17.00 – 18.00 Ochutnávka vín s odborným výkladem

Přejeme Vám příjemně strávený čas na Ochutnávkovém odpoledni a věříme, že bude podnětné a inspirativní pro Vaši další práci.

Přihlásit se můžete po kliknutí zde nebo na e-mailové adrese rita.fuchsova@positive.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace