Pracovní portál Monster nyní integrován s aplikací pro profesní networking - BeKnown

Podle výzkumu Harvard Business Review tvoří 80% času, jenž uchazeč o práci stráví hledáním nové práce, navazování profesních kontaktů. 85% nových pracovních nabídek pak lze přiřadit networkingu.

Pracovní portál Monster integroval do svých stránek aplikaci pro navazování profesních kontaktů - BeKnown - která funguje na Facebooku. Nyní se tedy uchazeči mohou přímo na stránkách Monster.cz dozvědět, kdo z jejich kontaktů na síti BeKnown a Facebook pracuje ve společnostech, kde by rádi získali nové pracovní místo.

Z více než 900 milionů uživatelů sociální sítě Facebook se až 526 milionů na tento server přihlašuje denodenně. Monster pečlivě sleduje trendy chování uživatelů největší sociální sítě na světě, a proto integroval do svých stránek aplikaci pro profesní networking, která funguje na Facebooku.

Globální integrace aplikace BeKnown na stránky Monster sbližuje networking s vyhledáváním práce a nabízí zaměstnavatelům napříč 34 zeměmi jedinečnou a nepřekonatelnou zkušenost z náboru na sociálních sítích. Zaměstnavatelé nyní mohou ve vybraných zemích využívat technologii sémantického vyhledávání nejen k nalezení nejvhodnějších kandidátů, ale rovněž k rozšíření svých náborových aktivit na sociálních sítích před rostoucím publikem kariérně zaměřených profesionálů na Facebooku.

Integrace profesní sítě BeKnown na stránky Monster umožňuje zaměstnavatelům:

    • Automaticky rozšířit dosah náboru na sociálních sítích.

    • Zasílat pozvánky k připojení do sítě BeKnown náborovým pracovníkům a zaměstnancům a zvýšit tak příležitosti k doporučení potenciálních kandidátů.

    • Získat přístup k veřejným aktualizovaným profilům kandidátů propojených s Monster a BeKnown.

    • Oslovit absolventy a profesionály zastávající juniorské pozice tam, kde tráví svůj čas online – na Facebooku nebo na stránkách Monster.

    • Proměnit fanoušky korporátních stránek na Facebooku v potencionální kandidáty prostřednictvím BeKnown aplikace Nabídky práce pro Timeline.

    • Prezentovat značku zaměstnavatele díky firemnímu profilu BeKnown, jenž umožňuje uchazečům o práci získat přehled o společnosti a její firemní kultuře přímo v průběhu hledání práce

“V posledních deseti měsících jsme rozšiřovali funkcionality aplikace BeKnown jak pro uchazeče, tak i pro zaměstnavatele. Ve spojení se stránkami Monster má teď BeKnown před sebou skvělou budoucnost a značný potenciál růstu,” řekl Matthew Mund, Vice President oddělení produktového managementu společnosti Monster.

BeKnown je rovněž dostupný zcela bezplatně v podobě mobilních aplikací pro iPhone a pro zařízení s operačním systémem Android.

Pro více informací o síti BeKnown, navštivte stránku http://beknown.monster.com/cz-cz/networking-na-monster, Twitter a Facebook nebo navštivte blog BeKnown s nejžhavějšími novinkami.