První iPhone aplikace na hledání práce se jmenuje Profesia

Společnost Profesia CZ přináší novinku v hledání práce přes smartphony. S jednoduchou iPhone aplikací Profesia.cz má uchazeč všechny nabídky vždy a hned přímo v mobilu. Aplikace Profesia.cz je rychlá, jednoduchá a hlavně - je zdarma.

V principu jde o mobilní okno do databáze pracovních nabídek, které jsou i na webu Profesia.cz. Stačí zadat hledanou pracovní pozici (při psaní se zobrazují možné návrhy) a region (automaticky se nastaví podle aktuální GPS lokality uživatele) a následně procházet nabídkami.

 

"Struktura nabídek je podobná jako na webu. Nejprve se zobrazí seznam odpovídajících nabídek, po kterém následují detailnější informace o náplni práce, zaměstnaneckých výhodách, požadovaném vzdělání, či o samotném zaměstnavateli " dodává Zuzana Lincová, Country Manager Profesia CZ.

Nalezenou nabídku si lze uložit mezi oblíbené položky a později se k ní vrátit. Dá se také poslat mejlem, prohlédnout na webu Profesia.cz, dát na Facebook a Twitter, případně prohlédnout si zobrazení polohy firmy nebo místa práce na mapě. Zajímavou funkcionalitou je posílání push upozornění na nové nabídky, což umožňuje dozvědět se o nabídkách práce dříve než návštěvníci stránky na webu.

"Během prvního měsíce fungování se aplikace setkala s pozitivními ohlasy mezi uživateli. Ti ocenili zejména její přehlednost, funkčnost a náhledy adres firem na mapě. Po úspěšném uvedení pro iPhony, plánujeme spustit aplikaci i pro Android ještě v tomto roce ", uzavřela Lincová.

 

 

Stáhněte si aplikaci na http://itunes.apple.com/cz/app/profesia.cz/id533773995?mt=8.

 

Kontakt pro media:

Lucia Burianová, PR manažér
tel.: +421 915 912 825
e-mail: burianova@profesia.sk