Sodexo nově nabízí leteckou dovolenou za benefity

Doba dovolených je již v plném proudu, ale vy stále nevíte, kam se vypravit? Nyní bude vaše rozhodování o něco jednodušší. Sodexo, největší poskytovatel benefitů na českém trhu, rozšiřuje portfolio svých služeb a nově spustilo portál Sodexo Cestuj s benefity, který poprvé umožňuje kupovat letenky za benefity.

FPC cestování

Přestože covid výrazně pozměnil trend dovolených a dle našeho nedávného průzkumu se na zahraniční dovolenou chystá necelá třetina Čechů, doufáme, že touto službou potěšíme všechny, kteří zahraniční cestu teprve plánují,“ říká Tereza Knířová, tisková mluvčí Sodexo Benefity.

Ať už si uživatelé volnočasových benefitů vyberou odpočinek u moře či aktivní poznávání přírodních krás a městské architektury, se Sodexo Cestuj s benefity si naplánují sami dovolenou na míru, a to díky navázání spolupráce Sodexo s dalšími partnery, včetně cestovního portálu Letuška.cz. „Aby se však z legislativního hlediska jednalo o dovolenou, musí si uživatel zároveň koupit i poukaz na ubytování v minimální hodnotě 500 Kč,“ dodává Knířová.

Přestože je vzhledem k aktuální situaci cestujících méně než před pandemií, věříme, že možnost uhradit letenku prostřednictvím benefitů zvýší zájem o letecké dovolené, protože lidé díky tomu část svých nákladů na cestování ušetří,“ říká Josef Trejbal, ředitel portálu Letuška.cz.

Ani více než 67 % Čechů, kteří se rozhodli trávit dovolenou v tuzemsku, nebude o možnost využít volnočasové benefity na cestování ochuzeno. Výlety do města i do přírody mohou podnikat na sdílených elektronických skútrech BeRider. Pokud plánujete delší volno, pak si určitě vyberete z nabídky ubytování na portálu ehotel.cz. V brzké době bude možné přes portál nakupovat ubytování i na Amazing Places nebo Booking.com.

Celý postup je velmi jednoduchý a kompletně jej odbavíte na webu Sodexo: www.cestujsbenefity.cz. Vyberete si, kde chcete nakoupit, zvolíte hodnotu poukazu a následně zaplatíte přes platební bránu Sodexo. Zakoupené poukazy vám budou obratem doručeny na váš e-mail.