Společnost DHL Express Česká republika získala ocenění GREAT PLACE TO WORK™ pro rok 2020.

Udělení certifikace je významným úspěchem. Na základě zpětné vazby získané z důkladného dotazníkového šetření dokládá, že 8 z 10 zaměstnanců má v DHL Express Czech Republic trvale pozitivní zkušenosti.

664216 dhl-gptw

Instituce Great Place To Work™ (Skvělé místo pro práci)* je globální autoritou v oblasti pracovní kultury, zkušeností zaměstnanců a chování vedoucích, které prokazatelně přinášejí společnosti vedoucí postavení na trhu a možnost zavádění dalších inovací.

„Jsme nadšeni, že jsme získali certifikaci Great Place To Work™, sdělila Dagmar Vacková, ředitelka divize lidských zdrojů pro Českou republiku a střední Evropu. „Zaměstnanci jsou pro nás prioritou každý den a jsme rádi, že vykazují trvale pozitivní zkušenosti se svými spolupracovníky, vedoucími a svou prací. To je pro nás důležité, protože tak víme, že pokud nám naši zaměstnanci důvěřují, jsou produktivnější, přinášejí lepší obchodní výsledky a jejich nadšení cítí i naši zákazníci.“

„Chceme, aby DHL Express byla místem, kde lidé touží pracovat a kam každý den rádi chodí. Podle zpětné vazby od zaměstnanců se nám to daří a za to bych chtěl všem našim zaměstnancům upřímně poděkovat“, sdělil Luděk Drnec, generální ředitel DHL Express Česká Republika.

„Blahopřejeme společnosti DHL Express Czech Republic k získání certifikace, řekla Sarah Lewis-Kulin, viceprezidentka pro průzkum nejlepších pracovišť ve společnosti Great Place to Work. „Organizace, které si získají důvěru svých zaměstnanců, vytvářejí skvělé pracovní prostředí a přinášejí vynikající obchodní výsledky.