Společnost StringData podporuje vzdělávání

Společnost StringData, přední dodavatel informačních technologií v České Republice, se stala sponzorem konference ICT ve školství 2011, na které představila svůj multimediální systém BeeWiser, jako pokročilé e-Learningové řešení pro školy. V rámci účasti na této konferenci připravila StringData pro pedagogy a studenty zdarma online testování na přijímací zkoušky na vybrané vysoké školy.

Společnost StringData podpořila odbornou konferenci „ICT ve školství“, která se konala 23.3.2011 v Malostranském paláci v Praze. V rámci sponzorované kávové přestávky byl představen systém BeeWiser, on-line vzdělávací a sociální portál, který nabízí pedagogům unikátní příležitost, jak obohatit výuku a výrazně zjednodušit testování znalostí studentů.

Speciálně pro konferenci byla na stránkách produktu www.beewiser.cz založena komunita ICT ve školství, která nabízí, nejen účastníkům konference, zdarma online testování na přijímací zkoušky na vybrané VŠ. Testy na VŠ si nyní mohou vyzkoušet jak pedagogové, tak studenti; po registraci jim systém BeeWiser nabídne zdarma i další pokročilé funkce a možnost tvorby vlastních prezentací.

Systém vzbudil zájem u zástupců základního, středního i universitního vzdělávání. Jednoznačně největší ohlas sklidil u pedagogů ze středních odborných škol, které zaujala hlavně možnost online spolupráce více studentů při tvorbě projektů v rámci systému BeeWiser.

Více informací se dozvíte na www.beewiser.cz.