StringData vyhlašuje další kolo soutěže se vzdělávacím systémem BeeWiser

Společnost StringData, přední dodavatel informačních technologií v České Republice, vyhlašuje druhé kolo soutěže s produktem BeeWiser. Soutěž je určena pro studenty i pedagogy všech středních a vysokých škol v ČR.

V rámci Festivalu vzdělávání dospělých AEDUCA 2010, který pořádala ve dnech 14.-15.9.2010 Univerzita Palackého v Olomouci, došlo k vyhlášení druhého kola úspěšné soutěže s produktem BeeWiser. Absolutním vítězem prvního kola se stal pan Jaroslav Kvasnica, student třetího ročníku Masarykovy univerzity v Brně. Jako výhru si vybral luxusní kapesní komunikátor HTC Legend.

Ve druhém kole je soutěž vypsána nejen pro studenty středních a vysokých škol, ale také pro jejich pedagogy, a to ve třech kategoriích. Oficiální zahájení soutěže proběhne 1.10.2010. Soutěž bude ukončena 15.12.2010. Vítězové jednotlivých kategorií si mohou odnést cenu dle vlastní volby, vybrat si budou moci například: HTC Legend, iPod Touch 32GB, Lenovo IdeaPad nebo netbook Toshiba AC.

V první kategorii určené jen pro studenty se bude hodnotit kreativita, nápad a vtip. Cenu si odnese autor nejzábavnějšího příspěvku. Druhá kategorie je určena pro dvoučlenné týmy tvořené ze studenta a pedagoga. Cílem je vytvořit nejlepší prezentaci nebo test na odborné téma. Třetí kategorii tvoří skupiny 8-14 studentů a pedagoga, které by měli pomocí e-learningového systému Beewiser předvést svou spolupráci na projektu, který bude charakterizovat jejich školu, kraj či obor studia. Vítězný tým i skupina si odnesou hodnotné ceny dle svého výběru. Navíc vítězná skupina získá pro svoji školu rok užívání korporátní verze BeeWiser zdarma.

Další informace a podrobná pravidla jsou dostupná na beewiser.cz/soutez.