Tisková konference u příležitosti vydání nové motivační knihy ÚSPĚŠNĚ S KŮŽÍ NA TRH

V dnešním světě existuje mnoho lidí, kteří něco dovedou. Ne každý však dokáže svoji práci či znalosti prodat. Lidově řečeno – jít se svou kůží na trh. Inspiraci, jak na to, přináší nová motivační kniha Rostyi Gordon-Smith a Věry Staňkové s názvem „Úspěšně s kůží na trh“ s podtitulem 13 kapitol o tom, jak si vybudovat dobré jméno.

Tato kniha je určena pro všechny lidi bez rozdílu věku, vzdělání či profese, kteří chtějí na sobě pracovat a neustále se zlepšovat, kteří chtějí vystoupit z anonymity, získat si respekt svého okolí, vést lidi, řídit lépe týmy a prezentovat své myšlenky na veřejnosti. Populárně-naučná kniha shrnuje více než dvacetileté zkušenosti obou autorek v oblasti řízení lidí, marketingu a médií. Je doplněna celou řadou citátů, příkladů z praxe, příběhů ze života a několika rozhovory se zajímavými lidmi z oblasti podnikání, umění a sportu.

Tisková konference k vydání knihy, na kterou vás srdečně zve nakladatelství iNSiGNiS, se koná ve čtvrtek 16. prosince 2010 v 10.30 hodin ve studiu MAT na Karlově náměstí 19 v Praze 2, a bude se věnovat vybraným tématům, která jsou v nové knize obsažena.

Tiskové konference se zúčastní a k jednotlivým tématům promluví:

Věra Staňková, novinářka a spoluautorka knihy

Jak a proč vzniklo 13 kapitol o tom, jak si vybudovat dobré jméno

Rostya Gordon-Smith, HR specialistka a spoluautorka knihy

Dosahování úspěchu prostřednictvím řízení lidí v českém a mezinárodním prostředí

Anna Motlíková, ředitelka společnosti Steilmann Praha

Neustálý rozvoj, image v podnikání

Radvan Bahbouh, psycholog, pedagog a kouč

Pozitivní přístup k životu, kapacita pro štěstí

Lenka Červenková, novinářka a nakladatelka

 

Těšíme se na vaši účast.

RSVP: insignis@insignis.cz do 15.12.2010. Děkujeme.