V Karlíně vzniklo nové coworkingové centrum pro ženy

V rámci projektu ŽENY s.r.o. byla v pražském Karlíně otevřena pracovna neboli tzv. coworkingové centrum pro ženy, které nabízí možnost samostatně pracovat v příjemných a účelně vybavených prostorách, designově zařízených v typicky ženském jemném stylu.

Pilířem coworkingu jsou komunita, spolupráce, otevřenost a dostupnost. Coworking je o sdílení a inspiraci a my jsme chtěli vytvořit takový prostor, ve kterém by se ženám líbilo, které by na ně dýchlo tvůrčí atmosférou, a ve kterém by si přály pracovat a vzdělávat se,“ říká zakladatelka projektu ŽENY s.r.o. Eva Vašková Čejková.

Ženy si zde mohou sjednat obchodní jednání, samostatně pracovat

i si pracovnu, která nabízí až 40 míst, pronajmout pro své vlastní podnikatelské aktivity (semináře, workshopy, setkání všeho druhu). Mohou také absolvovat některý z kurzů, které v rámci svých aktivit ŽENY s.r.o. plánují, především v oblasti podpory žen v podnikání (aktuálně série seminářů „7 základních lekcí pro podnikáním posedlé ženy“).

Pracovna ŽENY s.r.o. se nachází na Karlínském náměstí 6 v Praze 8, v přímé dostupnosti MHD (metro Křižíkova a Florenc).

Pracovna – coworkingové centrum ŽENY s.r.o., Karlínské nám. 6, 186 00 Praha 8, 4. patro, denně otevřeno od 8:30 do 18:00 hodin. Více informací, rezervace a objednávky na 224 815 817 nebo na emailu info@zenysro.cz.

Představení coworkingového centra

Ze zákulisí příprav

O projektu ŽENY s.r.o. 

ŽENY s.r.o. jsou projektem pro všechny ženy, které jsou „posedlé" – životem, prací, rodinou, koníčky, láskou či vášní... Je určen ženám, jež hledají inspiraci nebo se naopak inspirací touží stát. ŽENY s.r.o. chtějí dělat ženám radost nejen online, ale i v reálném životě.

Nabídnou všem uživatelkám možnost testovat zdarma produktové novinky, sdílet své osobní zkušenosti, názory, nové impulsy, navazovat kontakty, navštěvovat zajímavé akce. Nebudou chybět výrobky od šikovných českých žen, které si již plní své sny a pustily se do vlastního byznysu, stejně jako řada dalších programů a aktivit pouze pro ženy. Projekt lze také přenést formou franchisingu do jednotlivých regionů s know-how, zkušenostmi a zázemím, které ŽENY s.r.o. nabízí.