Veletrh práce Profesia days

Kdy:

23. 10. 2013 středa 10:00 – 19:00

 

24. 10. 2013 čtvrtek 9:00 – 16:00

Kde:

Výstaviště PVA EXPO Praha - Letňany, Beranových 667, stanice metra C Letňany

Veletrh práce Profesia days již potřetí otevře brány výstaviště v Praze Letňanech 23. - 24. října 2013, aby přivítal všechny aktivní návštěvníky, kterým záleží na jejich kariéře. Na návštěvníky budou čekat desítky zaměstnavatelů z České republiky i z celé Evropy. Na stáncích je možné osobně se seznámit bez stresu z pohovoru s personalisty. Připravené jsou desítky workshopů a přednášek, kariérní poradna nebo poradna pro ohrožené skupiny.

Vstup zdarma

Letošním generálním partnerem je společnost MC ROY a exkluzivním partnerem EURES. Kromě tradičního programu, který přináší mnoho příležitostí do nelehké situace na pracovním trhu, patří mezi novinky představení života ve startupech nebo hlídání dětí s tématickým programem, čímž se zpříjemní pobyt pro rodiče hledající si práci.

Letos jsme se také zaměřili více na studenty ve spolupráci se společností Studenta Media, která nabídne studentům zajímavé projekty. Chceme poukázat i na důležitost sebevzdělávání, proto přijede Bibliobus Městské knihovny, kde bude možné vypůjčit si literaturu nebo využít čtenářský koutek. Ve spolupráci se společností Jízdomat chceme ulevit nejen přírodě, ale i peněženkám návštěvníků, proto bude možné na veletrh přicestovat i formou spolujízdy.

Program a seznam vystavovatelů sledujte na www.profesiadays.cz

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat

Profesia CZ, spol. s r.o.

Opletalova 55, 110 00 Praha 1

+420 221 419 761

veletrh@profesia.cz

http://www.profesiadays.cz