Zúčastněte se webináře na téma Manažer jako vyjednavač

Jak z pozice manažera nejlépe vyjednávat? Co znamená vyjednávací trojboj, a jak si jej osvojit? Zúčastněte se již 1. října dalšího Zoom Snacku od společnosti Image Lab. Workshop Manažer jako vyjednavač se uskuteční online a zdarma. 

Image Lab.

Potřebujete zachovat dobré vztahy s vyjednávajícími partnery i po vyjednávání? Dáváte přednost budování osobní důvěryhodnosti před používáním manipulativních postupů a technik vyjednavačů FBI? Přijďte se inspirovat na další ze Zoom Snacků, tentokrát věnovaný tématu manažerského vyjednávání a zjistěte, jak dosahovat udržitelných dohod.

Témata webináře

  • Etika vyjednávání, soupeření, spolupráce
  • Teorie her ve vyjednávání
  • Fáze vyjednávání
  • Vyjednávací trojboj:
    1. Emoční práce se vztahem k vyjednávající protistraně
    2. Vynášení požadavků a dosahování cílů vyjednávání
    3. Budování osobní důvěryhodnosti a reputace manažera – vyjednavače

Termín konání 

Pátek 1. října 10:00-11:30

Registrace

Přístupové údaje budou zaslány po dokončení registrace.

Webinář je určen pro HR ředitele, manažery a specialisty na vzdělávání, HR business partnery.

Není určeno poradenským a vzdělávacím firmám a lektorům.

Tématem vás provede: Mgr. MUDr. Vratislav Kalenda, MSc. in SHRM, ředitel Image Lab s.r.o., senior konzultant. Jako vojenský lékař – psycholog, absolvoval v 90. letech kurz vyjednávání u speciálních jednotek v USA. 30 let vede video tréninky vyjednávání a přípravu na konkrétní vyjednávání v různých prostředích (státní správa, diplomacie, advokacie, malé firmy i velké korporace). Vytváří modelové scénáře pro nácvik a řešení specifických vyjednávacích situací. Je autorem učebnic Vyjednávání.