Letuška.cz, jednička na trhu letenek, zavádí pro své klienty věrnostní program

Rozhovor s Pavlou Pulchart, Business Development Manager, ASIANA Group

Věrnostní programy nejsou dnes doménou pouze obchodních řetězců. Výhody můžete čerpat také při cestování. Přední prodejce letenek, Letuška.cz, připravil pro své klienty unikátní věrnostní program, který zpřístupňuje cestovatelské produkty a slevy na další nákupy snadným sbíráním Zlaťáků. Zeptali jsme se Pavly Pulchart, Business Development Manager ve společnosti ASIANA Group, jak tento nápad vznikl a jaké jsou jeho další přednosti.

Pavla Pulchart, Asiana

Jaká byla cesta ke spuštění tohoto programu? 

Jedním slovem kreativní. Původní myšlenku, jak odměnit naše stálé zákazníky za věrnost a loajalitu, jsme spojili s dlouho připravovaným merchem Letuška.cz. Tak vznikl věrnostní program a e-shop s kvalitním cestovatelským zbožím. Důvodem zavedení věrnostního programu je, že chceme být blíž potřebám našich zákazníků a umožnit jim cestování za nejlepších podmínek a tím povzbuzovat chuť k cestování.

V čem je výhoda Zlaťáků oproti běžně sbíraným mílím?

Zlaťáky jsou unikátní tím, že nezáleží na tom, s jakou leteckou společností cestujete. Sbíráte je pod svým uživatelským účtem již od prvního zakoupeného letu bez ohledu na aerolinku. Zlaťáky pak můžete využít pro nákup kvalitního zboží z našeho e-shopu. Výhodou je, že nákupem letenek přes Letuška.cz se vám načítají Zlaťáky i míle zároveň.

Z jakých produktů mohou na e-shopu klienti vybírat?

Náš e-shop nabízí široký výběr produktů pro každého cestovatele. Každý najde něco, co mu udělá radost. Nadčasová plážová taška pro dovolenou u moře, šedý batoh s moderním designem a funkcemi pro každodenní použití, rychleschnoucí osuška do sauny nebo na písečnou pláži, veselé ponožky pro nohy jako v bavlnce atd. Navíc neustále přidáváme nové zboží, které sami využíváme během našich cest. 

Letuška.cz

Jaké další výhody přináší pravidelné létání s využitím věrnostního programu?

Pro ty, kteří létají pravidelně, nabízíme možnost využití Zlaťáků k zakoupení dárkového poukazu, který lze využít jako slevu pro další nákup letenek. Platí zde tedy logika “čím víc létám, tím víc šetřím”. Nezáleží na tom, se kterou leteckou společností právě cestující letí, každý nákup vynese bonusové „Zlaťáky“. Zákazník získá „Zlaťáky“, ale nepřijde o „míle“ u konkrétních aerolinií.

Jak náročná je registrace do věrnostního programu?

Registrace do věrnostního programu je snadná a rychlá. Stačí si založit účet na Letušce, což zabere jen dva krátké kroky. A co víc, účet na Letušce vám poskytne přehled o vašich rezervacích, faktury na jednom místě a umožní vám nastavit osobní údaje cestujících, což zrychlí proces dalšího objednávání. A samozřejmě, získáte okamžitý přístup k štědrému Věrnostnímu programu.

Mohou tento program využívat i firemní klienti? 

Firemní klientela má zpravidla jiné potřeby zejména v procesní oblasti. Tento věrnostní program je určen pro individuální cestování.

Proč jste se rozhodli spustit tento program?

Naším hlavním mottem je snaha o zlepšení cestovatelské zkušenosti a za třicet let existence se na tom nic nezměnilo. Zlaťáky jsou dalším krokem v tomto duchu a věříme, že i ony přinesou radost z cestování.