Kupte si za 490 Kč první knihu o náboru lidí přes LinkedIn od českého autora Josefa Kadlece

Světová kniha od českého autora doporučovaná HR řediteli společností jako IBM, Google, Adecco, Barclays, Randstad, HP, Manpower nebo AVG, která se prakticky ze dne na den stala povinnou četbou každého personalisty snažícího se držet krok s aktuálními trendy v náboru zaměstnanců pomocí sociálních sítí a speciálně pak pomocí dominantní sítě LinkedIn.

Josef Kadlec, Recruitment Academy

Jedná se o nezávislý a netradiční LinkedIn recruitment manuál, který jde velmi do hloubky, ale zároveň se velmi snadno čte. Najde si k němu tedy cestu jak čtenář, který o tématu sociálního HR nic neví, tak zkušení personalisté, kteří sociální sítě využívají denně.

Kniha je určena všem personalistům, recruiterům, headhunterům, ale i podnikatelům, kteří řeší nábor nových pracovníků vlastními silami. Těmto lidem dokáže zlepšit výsledky a efektivitu v oblasti náboru, snížit náklady na recruitment a pomůže najít kvalifikované zaměstnance a získat komparativní výhodu nad konkurencí, která je v tomto konkurenčním prostředí nevyhnutelná.

Kniha obsahuje mnoho pokročilých triků jako například jak:

  • zobrazit skryté LinkedIn profily, ke kterým nemáte přístup

  • jak automatizovat nábor zaměstnanců pomocí sociálních sítí a Internetu

  • jak prohledávat LinkedIn skupiny, do kterých nemáte vstup povolen

  • jak sledovat kroky Vaší konkurence na LinkedInu

  • a mnoho dalších.

Autor je zkušený IT headhunter a první LinkedIn recruiter v České republice, který není nijak obchodně provázaný s LinkedInem. Vzhledem k jeho minulosti, kdy vystudoval Fakultu jadernou a fyzikálně inženýrskou na ČVUT a pracoval jako softwarový vývojář pro mezinárodní korporaci, se nebojí aplikovat analytické postupy a využívat technických znalostí v oblasti HR. Aktuálně je najímán největšími personálními agenturami a korporacemi, aby jim pomohl zlepšit výkonnost jejich recruitment konzultantů v oblasti sociálních sítí.

Vybrané reference:

Hana Willet Šmídlová, HR ředitelka společnosti Hewlett-Packard

 

"LinkedIn skrývá mnohem více možností, než jsem si byla vědoma před přečtením Josefovy knihy. Postarám se o to, že náš tým služby LINREA dostane a bude z ní profitovat."
Hana Willet Šmídlová, HR ředitelka společnosti Hewlett-Packard

Horst Gallo, HR ředitel společnosti IBM

 

"Josef vítězí, kde ostatní selhávají. Jeho knihu People as Merchandise doporučuji každému HR a recruitment manažerovi."
Horst Gallo, HR ředitel společnosti IBM

Lenka Nováčková, HR ředitelka personální agentury Randstad

 

"Naši konzultanti se jednohlasně shodli, že trénink pokročilých LinkedIn technik nám poskytl unikátní a nesporný přínos. I když používáte LinkedIn na denní bázi, naučíte se mnoho dalších technik a zkratek, které Vám pomohou zacílit další relevantní kandidáty."
Lenka Nováčková, HR ředitelka personální agentury Randstad

 

Knihu můžete zakoupit v e-shopu HR News