Recommended Events for HR and Management

Do you organize a conference event and do you want to present it here? Contact us for advertisement and other co-operation.

online HR Inspirace: Benefity v kontextu legislativních změn

25.4.2024 | ONLINE

S účinností od 1. 1. 2024 došlo v rámci konsolidačního balíčku k řadě změn v oblasti zaměstnaneckých benefitů a dalších plnění poskytovaných zaměstnavatelem svým zaměstnancům. K tomuto tématu jsme připravili online HR Inspiraci, kde tyto změny více vysvětlí právník, daňař a zástupci několika firem, kteří s námi budou sdílet své praktické zkušenosti, jak letos nastavují systém zaměstnaneckých výhod.

Konference HR Know How 2024 - Pět generací a AI v digitálním světě práce

16.5.2024 | Praha

Zveme vás na naši každoroční konferenci HR Know How, která se tentokrát zaměří na otázku jak na spolupráci 5 generací spolu s vlivem digitalizace a umělé inteligence na pracovní trh. Připojte se k nám, abyste společně s námi prozkoumali, jak digitální revoluce spolu s umělou inteligencí ovlivňuje různé generace a formuje naši budoucnost. Očekávejte inspirativní přednášky, interaktivní workshopy a možnost propojit se s osobnostmi v oblasti digitálního vývoje.

HR NA LODI® - setkání personalistů a zaměstnavatelů na Brněnské přehradě

30.5.2024 | Brno

Akce je pořádána ve spolupráci vzdělávací agentury TSM, spol. s r.o. s více než 30letou tradicí a advokátní kanceláře Valíček & Valíčková jako specialistů na pracovní právo.

Rozhodli jsme se, že vyzkoušíme zcela nový projekt setkání personalistů, HR, manažerů, mzdových účetních a dalších zájemců o pracovní právo, kdy se budeme každoročně setkávat na vlnách Brněnské přehrady. První ročník se uskutečnil v roce 2023 na jaře a enormní zájem předčil naše očekávání. Eventy budou probíhat na lodi, kdy kromě vzdělání v oblasti personalistiky se můžete kochat též výhledem na krásu Brněnské přehrady a hradu Veveří.

V ceně je zahrnuto drobné občerstvení během plavby, studijní materiály.

Konference LEARN & DEV 2024 Bratislava

5.6.2024 | Bratislava

Poprvé v Bratislavě! Tradiční konference Firemního vzdělávání pro personalisty se zodpovědností za rozvoj a vzdělávání pracovníků pod novým názvem LEARN & DEV.

Těšit se opět můžete na zajímavá témata, řečníky a praktické aplikační workshopy. A samozřejmě na neformální atmosféru, setkání a diskuse s kolegy z oboru. A samozřejmě něco navíc! :)

Konference LEARN & DEV 2024 Praha

19.6.2024 | Praha 10

Šestý ročník již tradiční konference pro personalisty se zodpovědností za rozvoj a vzdělávání pracovníků. Těšit se opět můžete na zajímavá témata, řečníky a praktické aplikační workshopy. A samozřejmě na neformální atmosféru, setkání a diskuse s kolegy z oboru.

Business Brunch ® - Odvaha ke změně a odvážná organizace

23.7.2024 | ONLINE

Na našem - vašem Business Brunch® budeme prolínat individuální a organizační rovinu. Už v dávných dobách se mluvilo o odvaze a statečnosti jako o ctnosti, bez které ostatní ctnosti nemohou být. Archaické slovo ctnost si můžeme nazvat v dnešním jazyce jako zdatnosti či kompetenci. Odvaha se může projevit v různých oblastech a dnech našeho života.

Ve své podstatě je odvaha vystoupení ze zóny komfortu. Je to odvaha být, odvaha ke zklamání, ale i odvaha se nebránit. Rozpracujeme si nejrůznější odvahy. Budeme mluvit o tom, co si představit pod odvážnou organizací a proč je důležité vytvářet prostředí, ve kterém je odvaha podporována, včetně odvahy k neúspěchu. Proč potřebujeme odvážnou organizaci? Protože otevírá nové možnosti. Pojďte s námi hledat nové možnosti. 

PMF Institut - Program HR Manažer 2024

25.9.2024 | Prague

Program je určen pro HR manažery, zkušené HR odborníky a vedoucí pracovníky s komplexním pohledem na řízení lidí i společnosti, se zájmem o aktivní propojování vedení a rozvoje  zaměstnanců s potřebami byznysu.

Business Brunch ® - Pocit vlastní hodnoty

8.10.2024 | ONLINE

Budeme se zabývat pociťováním vlastních možností. Velmi často můžeme slyšet, že generace, které vyrostly v blahobytu, jsou méně odolné a zranitelné. Proto se znovu objevuje koncept nezdolnosti. Budeme se zamýšlet nad tím, proč je nezbytné stát se odolným, ale také zůstat křehkým a zranitelným, a jak jedno nejde od druhého oddělit. Když bychom si vytvořili brnění, přes které by se nás nic nedotklo, tak se staneme neživotnými.

Nezdolností a křehkostí se budeme zabývat nejen individuálním rozměrem. Například se může dočíst, jak která banka prochází zátěžovými testy. Každá organizace potřebuje mít pocit vlastní hodnoty, být odolná, zvládat nejistoty a nepříznivé podmínky. Když jedem na hranici svých možností, tak nezbytně zažíváme neúspěchy.  

Business Brunch ® - Učící se organizace dnes

17.12.2024 | ONLINE

Je to již mnoho let, kdy Peter Senge vydal publikaci, která vzbudila rozruch. Má co říci i dnes? Jak se posunula během posledních let a jak se prolíná s knowledge managementem. Učící se organizace je dynamickým systémem, který se nepřetržitě adaptuje a hledá zlepšení. Naplňuje model RAP, tedy od reakce, přes adaptaci k prosperitě.

Učící se organizace vytváří prostředí permanentních změn a inovační kulturu, která narušuje status quo. Učící se organizace posiluje sebeřízení, odpovědnost, strategické a designové myšlení každého spolupracovníka. Budeme si vnášet konkrétní příklady z různých organizací a vytvářet vědomí, že žádná z nich nemůže říct, že už se vše naučila. Taky budeme mluvit o tom, že učící se organizaci nelze redukovat na propracovaný systém vzdělávání. 

Listing 1 to 9 out of 9