HR News vás zve 19. května na workshop společnosti Arthur Hunt: Pozitivní motivace v leadershipu založená na poznatcích z neurovědy

Je možné motivovat zaměstnance, aniž bychom na to vynaložili více peněz? A lze za pomocí poznatků z neurovědy vytvořit pracovní místo, kde bude chtít zaměstnanec setrvat, aniž bychom ho motivovali dalšími, třeba i finančními, benefity? Tato a mnohé jiné jsou otázky, na které můžete dostat odpovědi během již čtvrtého workshopu pořádaného tento rok společností Arthur Hunt.

Pozitivní motivace v leadershipu založené na neurovědě

Připojte se k uzavřené skupině HR manažerů z velkých korporátů i menších firem a pojďte společně s nimi sdílet jednoduché a praktické nástroje, které zajistí, že se Vaši zaměstnanci budou cítit užiteční, (d)ocenění, motivovaní, zapojení do dění ve firmě a v neposlední řadě zůstanou také loajální.

Akci hostí a moderuje:

Adriana Wyrobková, Executive Search Director, Arthur Hunt Česká republika

Adriana Wyrobkova

Speaker:

Dana Procházková Hošková, koučka, facilitátorka a mentorka

Dana Hoskova

Termín a místo konání akce

  • Kde: ARTHUR HUNT OFFICES, Anny Letenské 34/7 | 120 00 Praha 2
  • Kdy: 19.5.2023, 8:30 - 11:30

Akce bude kompletně vedená v českém jazyce!

Kontakt pro registraci

Adriana Wyrobková
Tel: 602 308 627
wyrobkova@arthur-hunt.cz

 

O DANĚ PROCHÁZKOVÉ HOŠKOVÉ

Dana je expert v oblasti koučinku a mentoringu. Je také konzultantka, facilitátorka a trenérka. Pochází ze Slovenska, kde vystudovala Marketingovou komunikaci v Trnavě. Pracovala jako interní kouč pro Consumer Finance Holding a VÚB Bank. Po přestěhovaní do České Republiky se začala věnovat koučování pro NeuroLeadership Central Europe. Posledních deset let podporuje exekutivce a leadery především v change managementu, vše s využitím poznatků z neurovědy. Synergie dualit je nejen to, v co věří, ale také to, co využívá ve své práci.

O ARTHUR HUNT GROUP

Arthur Hunt Group poskytuje služby v oblasti Executive Search, Business Transformation a Leadership &Talent Consulting. Společnost byla založena v roce 1991 a zaměstnává více než 150 lidí. Skupina působí v 20 evropských zemích, přičemž své hlavní trhy má v Rakousku, České republice, Francii, Maďarsku, Polsku, Rumunsku a na Slovensku. V České republice působí Arthur Hunt od roku 2000 a propojuje klienty s výkonnými manažery, kteří inspirují inovace a růst.