Letní kurzy angličtiny v jazykové škole LITE vás rozmluví

Léto je skvělý čas, kdy se můžete rychle posunout v angličtině kupředu. Můžete si totiž dát jeden až dva týdny intenzivnějšího studia a dohnat i to, co jste během roku nestíhali.

jazykové škole LITE pořádají letní intenzivní kurzy již více než 18 let a u studentů jsou tyto kurzy velice oblíbené. Za jediný týden se totiž můžete posunout o celou úroveň, na které byste jinak pracovali celé měsíce.

Z téměř 50 intenzivních kurzů, které škola pořádá, si určitě každý vybere. Přehled termínů.

Důležitá je motivace

Pro koho je kurz vhodný? Kurzy jsou určeny pro každého, kdo chce efektivně využít léto a na angličtině opravdu zapracovat. Vyhledávají nás podnikatelé, manažeři, zaměstnanci a také studenti. Někteří chtějí angličtinu pro svůj byznys či kariéru, jiní se potřebují rychle rozmluvit před tím, než vycestují.

Studenti často dohánějí látku, nebo na sobě pracují, aby mohli později studovat v zahraničí nebo prostě proto, že vědí, že jim angličtina v životě otevře mnohé dveře. Všichni však mají společnou silnou motivaci „mluvit anglicky“.

Někteří lidé přes rok nestíhají pravidelnou docházku v kurzech, a tak se k nám vrací pravidelně každé léto na intenzivní kurzy. Často k nám jezdí i lidé z jiných krajů, jeden pán k nám dokonce jezdí každé léto z Německa,“ uvádí manažerka Hana Šrámková.

Jak intenzivní kurz probíhá?

Vyučovací metoda LITE je zaměřená na mluvení. Praktickému procvičování a komunikaci se věnuje až 80% času, abyste si látku zažili a zautomatizovali. Během intenzivního kurzu tak „namluvíte“ až 45 hodin. To už je opravdu pořádná dávka angličtiny. Díky takto intenzivnímu tréninku se vám angličtina dostane pod kůži. Ti pokročilejší pak začínají v angličtině i přemýšlet.

Gramatika se tu vyučuje jednoduše, bez učebnic a složitých gramatických pouček. „Nechceme vytvářet jazykové vědce, důležité je, abyste to dokázali používat,“ vysvětluje na ukázkové hodině Zuzana Řehořová, vedoucí lektorů. „Pravda je, že díky jednoduchému podání gramatiky si studenti libují, jak se pro ně angličtina stala jednoduchou.

A přestože se v kurzech intenzivně pracuje, bývá tu vždy velmi přátelská nálada.

Značka LITE byla letos oceněna prestižní cenou Czech Superbrands 2017, což svědčí také o spokojenosti zákazníků s metodou LITE. Tuto metodu si můžete i Vy sami vyzkoušet.

Navštivte zdarma ukázkovou hodinu!

Hoďte si kostkami a vyhrajte kurz zdarma

Celý květen škola LITE oslavuje své 20. narozeniny a má pro vás přichystané opravdu štědré dárky. Přijďte, zapište se do kurzů právě teď a každý získáte slevu na kurzy ve výši až 2500 Kč a k tomu navíc krásný dárek zdarma.

Tak třeba lístky do kina Cinema City, luxusní snídaně v Café Savoy, moderní anglický slovník, šumivé víno Proseco, nebo romantická plavba parníkem s rautem a aperitivem.

A můžete si vylosovat dokonce i kurz angličtiny dle vlastního výběru zdarma!

Neváhejte a pozvěte i své kamarády! Vyhrává totiž každý! Akce platí do 31.5.2017. Kompletní informace zde.