Naše stravenka přináší až 20% slevy na nákupy držitelům karet a pro zaměstnavatele výrobu a dopravu karet zdarma

Naše stravenka přináší řadu výhod jak pro zaměstnavatele, tak pro zaměstnance. Novými výhodami jsou až 20% slevy na nákupu u zajímavých partnerů pro držitele stravenek a výroba a doprava karet zdarma pro firmy.

Naše stravenka, LIDL

Pořiďte si stravenkou kartu zdarma

Kromě nulové provize pro firmy přináší Naše stravenka i další možnost, jak na nejvyužívanějším benefitu mohou zaměstnavatelé ušetřit. Každá firma, která uzavře s Naší stravenkou smlouvu a objedná stravenky, získá výrobu a dopravu stravenkových karet zdarma. Akce platí do konce ledna 2020 a podrobné podmínky akce jsou k nahlédnutí na www.nasestravenka.cz/akce.

Chci kartu zdarma

Až 20% slevy na nákupy s Naší stravenkou

Pro držitele papírových i elektronických stravenek jsou připraveny bonusy v podobě slev u vybraných partnerů. Tyto bonusy jistě udělají radost všem, kteří dostávají Naši stravenku jako benefit od svého zaměstnavatele. Slevy se dají uplatnit na nákupy v Lidlu a Kauflandu i u dalších zajímavých partnerů, například v KFC, Tescoma, Pilulka.cz a dalších. Kompletní přehled slev je k dispozici na www.nasestravenka.cz/bonusy.

Více informací o slevách

Naše stravenka šetří čas jednoduchou administrativou

Nešetříme pouze peníze, ale i čas. S Naší stravenkovou kartou odpadá zbytečná administrativa. Nárokovaná částka stravného je okamžitě nahrána zaměstnancům na jejich karty a zaměstnavatele tak nemusí řešit výdej stravenek. Zůstatek na kartě má navíc neomezenou platnost.

Zaujala vás nabídka Naší stravenky?

Pro více informací nás kontaktujte na +420 800 115 435 (Po – Pá: 8:00 – 17:00) a  info@nasestravenka.cz, www.nasestravenka.cz