Pomoc zaměstnancům s hlídáním dětí, úklidem, mazlíčky…

Podpořte svůj business benefitem, který ocení každý zaměstnanec.

Co zaměstnanec, to jiné životní nároky. Z toho vychází i benefit od Hlídačky.cz, který má za cíl vyhovět co nejvíce zaměstnancům a ulehčit jim od jejich každodenních povinností tak, aby měli dostatek času na rodinu, sebe i práci. Velmi praktickým je benefit hlídání dětí například v případě, že zaměstnanec má nemocné dítě, nemá hlídání a v práci je zrovna ten den jeho přítomnost nutná.

Služby HR

Podobný efekt je i na home-office (online schůzky apod), kdy se potřebuje soustředit na práci. Dále také při vyšší pracovní vytíženosti, kdy nemá energii nebo prostor pro úklid domácnosti. 

Benefit nachází využití i při dovolené, když je třeba postarat se o domácího mazlíčka. Tyto a další případy dokáží na Hlídačky.cz operativně vyřešit, zaměstnancům tak  odpadá stres z těchto starostí či povinností. 

Rezervace HR

Po celém Česku s appkou

Hlídačky.cz propojují domácnosti s hlídačkami na hlídání dětí, úklid domácností, opatrování domácích mazlíčků a péči o seniory. Jedná se o největší online platformu v oblasti péče o rodinu a domácnost v ČR s registrovanými 300 000 uživateli. 

Appka HR

S benefitem tak zaměstnanci získají 24/7 neomezený přístup do platformy, a díky tomu si tam budou moci kdykoliv najít pomoc. 

Hlídačku si mohou najít jednoduše přes internetovou stránku www.hlidacky.cz nebo mobilní aplikaci pro iOS a Android. Hlídačky.cz mají několik možností ověření hlídaček, přes BankID, mojeID až po osobní ověření v ověřovacích centrech. 

Profil hlídačky

Přehledné ověření na profilech

Na profilu jednotlivých hlídaček naleznete přehledné ikonky zobrazující splněná ověření, slovní hodnocení spokojenosti od jiných uživatelů, kvalifikace či absolvované kurzy. Je zde možnost rezervací s pojištěním úklidu, dětí při hlídání i domácích mazlíčků. 

Report HR

Snadná implementace a pravidelný reporting využití

Benefit od Hlídačky.cz je možné implementovat do firmy téměř okamžitě. Jedná se o minimální administrativní zátěž pro firemní HR oddělení. Veškeré podklady a podpora jsou vždy na týmu Hlídačky.cz. Dle domluvy náš tým zasílá personálnímu oddělení reporty o využívání benefitu zaměstnanci. 

Chcete probrat požadavky na benefit ve vaší firmě?

Jsme Vám k dispozici na business@hlidacky.cz

Informace o benefitu naleznete i na našich webových stránkách https://www.hlidacky.cz/business

VÍCE INFORMACÍ O BENEFITU