Přemýšlíte, jaký dárek dáte na Vánoce svým zaměstnancům nebo obchodním partnerům? Něco, co opravdu ocení? Darujte jim zdraví!

Zdraví zaměstnanců je poslední rok pro většinu firem důležitější než kdykoliv předtím. Proto i sami zaměstnanci se obecně snaží více dbát o své zdraví. Snaží se více sportovat a podporovat svou přirozenou obranyschopnost.

Darujte zdraví

Možná už teď, pár týdnů před Vánoci přemýšlíte, jaký dárek by potěšil nejen vaše zaměstnance, tak i obchodní partnery. Někdy je opravdu těžké najít ten správný.

Naštěstí existuje dárek, který opravdu potěší každého a ani moc nestojí. Co takhle poděkovat svým zaměstnancům a partnerům tak, že jim darujete to nejdůležitější …. jejich zdraví!

Chci darovat zdraví

Darujte jim dvouměsíční kúru pro posílení imunity! Vaše investice do doplňku stravy, který nemá na trhu konkurenci, se vám určitě vrátí.

Za cenu 590 Kč získáte jedinečný potravinový doplněk Imun 5 by ANNA BRANDEJS, který je zdrojem pěti klíčových látek pro udržení normální funkce imunitního systému. Obsahuje mimo jiné i vysokou dávku vitaminu D a zinku. A to je právě to, co pomůže vašim zaměstnancům zlepšit imunitu v této pandemické době.

Získají tak komplexní doplněk na podporu imunity na celé dva měsíce.

Imun5 by Anna Brandejs

  • 5 klíčových živin pro SILNOU IMUNITU

  • VYSOKÉ DÁVKY klíčových vitaminů pro funkční imunitní systém

  • Dvouměsíční kúra

  • Vyvinut na základě osobní potřeby zvýšení imunity u vlastních zaměstnanců => 100% FUNKČNÍ

Akce 10 + 1 zdarma!

V případě, že objednáte více jak 10 balení Imun 5 by ANNA BRANDEJS, dáme Vám jako dárek 1 balení zdarma. Když objednáte 20, dostanete 2 zdarma. Když objednáte 100 balení, dostanete zdarma 10 balení. Tato akce je časově omezená do konce října 2021.

Chci využít akci 10+1 zdarma

Voucher dle vašeho výběru

Protože na našem webu www.medaprex.cz najdete i další zajímavé a účinné doplňky stravy zaměřené na zdraví a krásu, můžete svým zaměstnancům a obchodní partnerům zakoupit i voucher ve vámi vybrané hodnotě a oni si sami vyberou, co budou chtít.

Doplňky stravy

Vyřešte své dárky pro zaměstnance a obchodní partnery už teď a nečekejte na předvánoční shon.

Využijte akci 10+1 na doplněk stravy Imun 5 by ANNA BRANDEJS a podpořte zdraví svých zaměstnanců. Nezapomeňte, že tato akce platí do konce října 2021. Objednávky posílejte na email: jana.murcova@medaprex.cz. V případě dotazů volejte na mobil 605 471 731. Věříme, že potěšíme vás i vaše zaměstnance.