Zaměstnanci GE Capital poběží s olympijským ohněm

V rámci programu pro podporu angažovanosti zaměstnanců nabízí společnost GE Capital svým lidem možnost stát se nosiči olympijské pochodně v rámci zahájení olympijských her v Londýně v roce 2012. Pro britský server People Management to uvedla personální ředitelka GE Capital v regionu EMEA Elinor Denehyová. Šanci dostanou zaměstnanci zapojení do firemního programu pro podporu zdraví s názvem Health Ahead a dobrovolnických aktivit v místních komunitách.

„Jako sponzor her v roce 2012 jsme získali určité části v rámci trasy běhu s pochodní, a chceme do nich nominovat naše zaměstnance,“ uvedla Denehyová. „V srpnu otevíráme dvouměsíční lhůtu pro nominace, kdy zaměstnanci budou moci nominovat své kolegy nebo sami sebe. Zároveň budeme rádi, když se zapojí i jejich rodiny a pracoviště, na kterých působí.“ Obsazení štafet bude oznámeno v lednu a únoru 2012.

Britští zaměstnanci navíc budou moci nakupovat vstupenky na olympiádu přímo na pracovišti a čekají na ně i soutěže o lístky zdarma. I na posledních hry v Pekingu v roce 2008 vyslala společnost jednoho zaměstnance, který vyhrál soutěž. Značná část zaměstnanců bude na hrách vypomáhat v řadách dobrovolníků.

-kk-

Zdroj: People Management - přední britský magazín o řízení lidských zdrojů
Zobrazit přehled článků ze zdroje People Management