Jak začínáte svůj den?

To, jak si odpovíte na tuto otázku, může znamenat rozdíl mezi vaším úspěchem a selháním. Můžete vstávat se lkaním, mrzutě a stěžovat si na to, co leží před vámi, nebo vyskočit z postele s nadšením, povzbuzení, odpočatí a připravení na další den.

Čas, kdy se ráno probudíte, je nejdůležitější součástí dne. Vaše mysl je ještě ve stádiu polospánku a to je nejvhodnější čas pro naprogramování mozku. Když se probudíte, měli byste si proto představit, že váš den proběhne perfektně. Představte si, jak zvládnete všechny své úkoly pozitivně a šťastně. Nezapomeňte se sami pochválit.

Když zvládnete pozitivní rána, můžete jít do práce s rozmyslem a pozitivním naladěním a sledovat, co se bude dít dál. Většinou to proběhne tak, jak jste si to představili při probuzení, budete produktivnější, soustředěnější a úspěšnější. Samozřejmě nastanou dny, které nebudou podle vašich představ. I tehdy byste si však měli uchovat pozitivní přístup a pamatovat si, že špatné dny prostě přicházejí.

Nic neztratíte tím, když si tento postup vyzkoušíte, i když mu na první pohled nemusíte věřit. Zkuste si opakovat tento ranní rituál 30 dní a uvidíte, že se budete cítit lépe.

-kk-
Zdroj: ezinearticles.com - Databáze odborných článků pro elektronické magazíny.
Zobrazit přehled článků ze zdroje ezinearticles.com