On-line knihovna pro mzdové účetní a personalisty - aktuální informace s garancí

Dnešní doba nás zahlcuje informacemi, z nichž většina pro nás nemá valnou hodnotu. Listujeme marně řadou tištěných publikací, případně se snažíme nalézt správné řešení na internetu.

Chceme se např. dočíst více o dohodě o provedení práce. A výsledek? Narazíme na zajímavý článek, který ale nezohledňuje legislativní změny, ke kterým došlo od 1. 1. 2012. Objevíme zprávu, která se tváří jako fundované řešení, ovšem ouha, jak je to s odvodem zdravotního pojištění z dohod či s daňovými aspekty, se v ní nedočteme. Pátráme po užitečném vzoru dohody a text, který se tváří jako zasvěcený návod, je pouhé reklamní sdělení. Čas kvapí, kupa nepoužitelných informací se zvětšuje, hromádka těch užitečných je zanedbatelná… A řešení? Je nadosah!

On-line databáze PaM profi s 4 500 odbornými texty z oblasti pracovněprávní, mzdové, pojistné, daňové a personální Vás úmorné pátrací dřiny zbaví. Díky propracovanému systému vyhledávání Vám umožní snadno získat právě ty informace, které pro své rozhodování ve mzdové účtárně či personálním oddělení potřebujete.

pam logo


PaM profi
garantuje:

1. aktuálnost nabízených informací

schema1 Okamžitý přístup k denně aktualizovaným informacím Vám zajistí propracovaný systém vyhledávání. Stačí jen zadat hledaný pojem do vyhledávače a zvolit příslušný filtr. Jedním z nich je například hledisko časové správnosti. Roztřídí příspěvky na Garantované a Archivní. Jaký je v tom rozdíl?

Tlačítko Garance Vám nabídne texty, které jsou aktuální k datu Vašeho vyhledávání.

Můžete se o ně opřít v době, kdy je vyhledáte.

Naopak tlačítko Archiv Vám předloží texty, které jsou aktuální k datu svého zpracování. Ty můžete využít v případě přípravy na návštěvu kontrolního orgánu či dohledávání platné úpravy v minulých letech.

K dispozici máte však i řadu dalších filtrů, a to podle tematických oblastí (např. pracovní právo, zdravotní pojištění, sociální zabezpečení, daň z příjmů apod.), typu dokumentu (komentář, příklad, dotaz a odpověď, upozornění na chybu apod.).

schema1

Systém Vám také umožní vyhledat Související příspěvky či Dokumenty od autora článku.

2. odbornou kvalitu

Vysoký informační standard PaM profi garantuje renomovaný autorský kolektivsestavený z předních odborníků, k nimž patří například Katarína Dobešová a JUDr. Ing. Dana Trezziová v oblasti daně z příjmů, Ing. Růžena Klímová, mzdová specialistka, Ing. Marta Ženíšková a Ing. Antonín Daněk v oblasti sociálního a zdravotního pojištění, JUDr. Věra Bognárová, JUDr. Bořivoj Šubrt v oblasti pracovněprávní, JUDr. Petr Bukovjan, specialista na soudní judikaturu, a řada dalších. Tito autoři Vám v rámci bezplatného poradenského servisu ZDARMA zodpoví Váš odborný dotaz, takže ušetříte spoustu peněz oproti drahým konzultacím s právníky.

3. provázanost s aktuální právní úpravou

Odborné texty jsou propojeny s aktuálním zněním příslušných právních předpisů. Při čtení stačí jen kliknout na příslušný paragraf zákona a jeho úplné znění se Vám otevře v  samostatném okně. Můžete tak porovnat výklad s literou zákona. Právní předpis umožňuje pak další proklik do souvisejících dokumentů.

schema1

4. absence reklamních sdělení

Další, nezanedbatelnou výhodou PaM profi je, že Vám nabídne pouze odborné informace bez obvyklého reklamního balastu.

Získejte přístup ke třem libovolným placeným článkům ZDARMA a přesvědčte se sami o výhodách této databáze. Pro objednání navštivte stránku www.pamservis.cz.

Díky PaM profi tak budete mít 24 hodin k dispozici spolehlivého poradce, který Vám nabídne odpověď na každou Vaši otázku spojenou s vedením personální a mzdové agendy v souladu s aktuální právní úpravou. Proč se tedy nezbavit mravenčí práce při třídění informací a nevyužít čas ke kreativnějším činnostem?

Tel: + 420 222 539 333

E-mail: info@dashofer.cz

Web: www.pamservis.cz

www.dashofer.cz