Testy na covid-19, na které již nemusíte doplácet

S nařízením povinného testování velké i malé firmy řeší, jaké testy pro zaměstnance vybrat. Kritériem je kromě ceny a rychlého doručení také důvěryhodnost dodavatele. HCP medipro připravilo pro firmy nabídku, která nepřevyšuje státní úhradu na povinné testy. Při výběru dodavatele testů se vyplatí obezřetnost. Zárukou seriózního prodejce je například specializace na zdravotnické potřeby, zkušenosti z oboru i schválení testů Ministerstvem zdravotnictví.

hcp medipro 3

S omezenou kapacitou testovacích center je logickým řešením využití samotestů. Jak firmy, tak OSVČ nyní stojí před otázkou, jak a podle čeho v nabídce spolehlivé antigenní testy vybrat. Společnost HCP medipro, Ministerstvem zdravotnictví schválený dodavatel pro veškerá zdravotnická zařízení včetně specializovaných pracovišť, nyní nabízí antigenní testy pro firmy i jednotlivce, a to hned v pěti variantách.

"Pro firmy jsme připravili speciální nabídku tak, abychom se maximálně přiblížili hranici úhrady státu," popisuje výhody testů Martina Finkousová ze společnosti HCP medipro.

U antigenních testů ze slin je cena jednoho testu totožná či nižší (od 58 Kč), než činí státní úhrada na povinné testování ve firmách.

Testy formou výtěru z okraje nosu překračují cenou pouze nepatrně úhradu za povinné testování (cena od 65 Kč resp. individuální cena při větších odběrech). Státní úhrada v současné době činí 60 Kč. Testy jsou osvobozeny od DPH.

Kompletní informace o nabídce testů naleznete na e-shopu pro firemní zákazníky - firmy.medipro.cz. Zde lze testy přehledně vybrat a objednat. Testy jsou dostupné skladem.

null

Všechny nabízené testy mají povolení Ministerstva zdravotnictví České republiky. Testy Joinstar mají atest Institutu Paula Ehrlicha, oficiální agentury Ministerstva zdravotnictví Spolkové republiky Německo. Zde je nutno podotknout, že zdaleka ne všechny antigenní testy dostupné na českém trhu podobný atest mají.

"Výhodou antigenních testů je rychlost. Vzorek není nutné nikam posílat a výsledek testu se ukáže do patnácti minut. Tyto testy jsou proto ideální, když se člověk potřebuje otestovat na poslední chvíli, před neočekávaným setkáním, nebo když jsou veřejná testovací místa obsazená," vysvětluje Finkousová.

hcp medipro 2

Pro konkrétní dotazy v oblasti firemního testování na covid-19 kontaktujte zástupce HCP medipro pro firemní zákazníky na +420 727 800 722 nebo na firemnitestovani@medipro.cz.

PROHLÉDNOUT NABÍDKU TESTŮ NA COVID-19 PRO FIRMY