Akce pro čtenáře HR News: Jeďte se podívat do Německa na Sourcing Summit

HR News a Recruitment Academy vám přinášejí speciální akci, kdy se můžete jet podívat na světovou recruitment konferenci Sourcing Summit Německo se slevou 260 eur na osobu. Sourcing Summit se pořádá v Evropě i v Asii a zve nejznámější hvězdy světové recruitment scény. Termín 25. a 26. dubna 2018 zavede tuto konferenci do německého Mnichova.

Sourcing Summit Německo 2018

Stačí si vstupenku objednat přes tento odkaz a použít kód SOSUDEREBATE18.

Soucing Summit je praktická konference rozebírající témata z oblasti recruitmentu, talent sourcingu a HR marketingu. Osobně se na ní můžete setkat s influencery jako Jim Stroud, Glen Cathey, Jonathan Campbell, Balazs Paroczay, Irina Shamaeva a další.

Z českých řečníků se na pódiu Sourcing Summitu vystřídali např. Natalia Záhorská (SAP), Tyler Golden Šiprová (Red Hat) nebo Josef „josé“ Kadlec, CEO v Recruitment Academy, který bude přednášet právě i teď v Německu 25. a 26. dubna.

Zeptali jsme se ho proto na tři dotazy.

Proč by měl jet český HRista právě na konferenci Sourcing Summit Germany?

Účastnil jsem se jako účastník nebo řečník asi čtyř Sourcing Summitů v Amsterdamu a Německu a je to podle mě nejkvalitnější konference, pokud potřebujete načerpat znalosti a inspiraci v oblasti náboru zaměstnanců. Žádné obecné prezentace, ale konkrétní návody a postupy. Nejedná se o takovou masovou akci (250-450) účastníků, takže se můžete setkat s recruitment influencery z USA, Kanady, Izraele a s lokálními experty.

O čem budete na Sourcing Summit Německo mluvit?

Na SOSUDE (pozn: označení pro Sourcing Summit Deutschland) jedu s přednáškou nazvanou Reengineering Sourcing – Unorthodox Use of Emerging Tech to Find Talent, kde budu rozebírat nové technologie jako chatboti, virtuální realita a jejich použití v talent sourcingu, nějaké ty hacky, ale také vrátím recruitery z nebes nových technologií zpět na zem a ukážu i nudné rutinní postupy, které jsou efektivní v každodenní praxi recruitera a jak je ještě zefektivnit.

Josef Kadlec na konferenci Sourcing Summit 2015

Jezdí na tuto konferenci běžně i Češi?

SOSUDE se poprvé konalo loni a nebylo to s překladem, takže pokud jste neuměli německy, většině přednášek jste nerozuměli. Každopádně na akci Sourcing Summit Europe v Amsterdamu jezdí každým rokem více a více zástupců z České republiky. Tento rok se bude navíc konat v červnu i Sourcing Summit UK v Londýně, kde se můžeme potkat.

Sourcing Summit Německo je dvoudenní konference a ve spolupráci s Recruitment Academy můžeme všem čtenářům HR News nabídnout výraznou slevu 260 eur.

Objednejte si vstupenku se slevou 260 eur. Zadejte kód SOSUDEREBATE18.