HR (R)Evoluce se zaměří na proměnu firem i lidských zdrojů během digitální transformace

Společně se v Praze 7. dubna na konferenci HR (R)Evoluce podíváme nejen na digitalizaci, ale také například na whistleblowing a jeho přínos pro HR, nástroje moderního recruitera, právní limity HR marketingu a další témata.

HR REvoluce

Mezi spíkry patří osobnosti ze společností Deloitte CZ Services, Raiffeisenbank, Zásilkovny, Slevomatu, Recruitment Academy, Dreamview a dalších.

Jaká další témata otevřeme?

  • řízení firmy i nábor nových lidí v době krize

  • zvyšování vnitřní motivace zaměstnanců 

  • nové trendy ve vedení společností jako tribalizace či rozdělení firmy mezi zaměstnance

  • péče o psychické zdraví zaměstnanců

Projděte si program konference, která je ideálním zdrojem informací pro všechny HR manažery, specialisty na interní komunikaci, PR odborníky a další profíky, kteří se chtějí dozvědět něco nového z oblasti lidských zdrojů.

  • Kdy: 7. dubna 2022 od 9:00

  • Kde: Jalta Boutique Hotel na Václavském náměstí v Praze

 

Vstupenky je možné zakoupit zde.

 

Vybíráme z programu

Jak zvládnout nábor v době krize

Poslední dva roky můžeme na pracovním trhu pozorovat velké výkyvy a nové výzvy. K nim patří extrémně nízká nezaměstnanost a hlad po seniorních lidech. Potřeba být v náboru rychlejší a proaktivnější je tak následován potřebou větší automatizace HR procesů. V Pale Fire Capital implementovali HRIS i ATS systémy a začali ještě více využívat sílu skupiny a vzájemného sdílení. Co funguje a co můžete vyzkoušet i vy představí Petra Nulíčková.

Rozdat firmu svým lidem: čiré bláznovství, nebo skvělý nápad?

Víte, jak skutečně a dlouhodobě zvýšit vnitřní motivaci vašich lidí? Předejte firmu do jejich rukou. O tom, proč je to skvělý nápad, se vás na vlastním příkladu pokusí přesvědčit Vratislav Kalenda, jeden ze zakladatelů firmy Applifting. Představí dlouhodobý plán, problematiku vlastnictví společnosti a benefity jejího rozdělení mezi zaměstnance. Zároveň nechá nahlédnout do již probíhajícího procesu tribalizace.

Whistleblowing a jeho přínos pro HR

V posledních měsících se z whistleblowingu stalo díky chystanému zákonu o ochraně oznamovatelů hlavně legislativní téma. Praxe z Česka i USA ale ukazuje, že se nemusí jednat jen o zákonnou povinnost. Etické linky a online schránky důvěry se stávají po celém světě využívanými nástroji podpory zaměstnanců s velkým přesahem do HR a budování otevřené firemní kultury. Jan Sláma z NNTB se podělí o konkrétní zkušenosti a pozitivní use case.

Workshop: LinkedIn Recruitment Live

Na konferenci kromě jednotlivých přednášek proběhne také rozsáhlý workshop: LinkedIn Recruitment Live: Praktická ukázka talent sourcingu na vaše konkrétní pozice

První oficiálně LinkedInem certifikovaný profesionál ve střední a východní Evropě José Kadlec ukáže, jak co nejefektivněji na LinkedInu hledat kandidáty na vaše konkrétní pozice.

Věnovat se bude rozboru vyhledávání kandidátů na konkrétní pozice z publika, zaměří se na analýzu vyhledávacích metodik jako implicitní, x-ray a behaviorální vyhledávání. Zároveň ukáže efektivního obcházení i nejnovějších limitů LinkedInu i to, jak zvládat na LinkedInu robotizaci. V závěru workshopu se zastaví i u dalších způsobů náboru, mimo LinkedIn.

 

Soutěž o vstupenku na konferenci zdarma