Internetový portál HR News / Management News hledá nového kolegu nebo kolegyni pro svůj redakční tým

Pro projekty HR News a Management News naší společnosti Ivitera hledáme nové posily do redakčního týmu. Zaměřujeme se na oblast lidských zdrojů (HR), firemního vzdělávání, vedení firem a týmů. Mapujeme dění v oboru, a to v rámci České republiky, ale i zahraničí. Našimi klienty jsou poradenské a vzdělávací společnosti, které jsou špičkou ve svém odvětví.

Logo HR News

Náplní práce je tvorba textů redakce (1-2 články denně z domácích nebo zahraničních zdrojů) a koordinace přípravy kampaní klientů našich projektů včetně osobní komunikace s klienty. Součástí práce je také řízení plánu článků, které na našich webech vycházejí, stejně tak jejich komunikace na sociálních sítích (LinkedIn, Facebook)

Očekáváme zkušenosti s publikováním vlastních textů (blog, redakční články, videoobsah), orientaci v komunikaci na sociálních sítích a velmi dobrou znalost českého jazyka.

Uvítáme u Vás také samostatnost a organizační schopnosti pro dodržení termínů kampaní.

Požadovaný časový rozsah práce je zhruba 15-20 hodin týdně. Práci je možné sladit se studiem nebo vašimi dalšími projekty.

Benefitem pro tuto pozici je možnost účasti na vzdělávacích akcích, workshopech a konferencích našich partnerů.

V případě zájmu o tuto pozici nám zašlete svůj životopis včetně odkazů na publikované texty. Zkušenost s našim oborem není nutným předpokladem.

Těšíme se na Vás!

Informace o pozici:

Místo pracoviště: vzdáleně resp. působení firmy - Praha
Typ smluvního vztahu: Práce na živnostenský list (IČO), dohoda o pracovní činnosti (DPČ), dohoda o provedení práce (DPP)
Plat: 170 - 250 Kč/hodina
Požadované jazyky: Angličtina (Mírně pokročilá)

Zaujala vás tato pozice? Kontaktujte nás!

Zašlete nám svůj životopis nebo profil včetně odkazů na publikované texty na nabor@ivitera.com a nebo se nás zeptejte na více informací k této pozici na +420 731 169 886 (Tomáš Pospíchal).