Kariérní veletrhy online

Společnost Procter & Gamble se rozhodla spustit online pracovní veletrhy, aby se dostala k co nejširší základně talentů. V plně interaktivním prostředí nabízí účast studentům z celé západní Evropy. První kolo proběhne 21. října 2010 a druhé na přelomu února a března 2011.

Virtuální kariérní veletrhy (Virtual Career Fairs) jsou určeny studentům, kteří se chtějí seznámit s prací v globální organizaci. Nabízejí jedinečnou příležitost, jak se setkat s manažery a náboráři Procter & Gamble z regionu západní Evropy bez nutnosti cestovat. Z pohodlí domova mohou studenti jen prostřednictvím počítače chatovat s představiteli firmy, sledovat videa nebo se přímo hlásit na volná pracovní místa.

V rámci prvního ročníku virtuálních pracovních veletrhů, který proběhl už loni, se zapojilo více než 200 zástupců společnosti. U studentů to mělo pozitivní ohlas. HR manažer Procter & Gamble v západní Evropě Giorgio Siracusa vidí v této akci skvělý způsob, jak se studenti mohou seznámit s firmou a firma lépe seznámit s tzv. Generací Y.

-kk-

Zdroj: HR Magazine - britský magazín pro manažery lidských zdrojů
Zobrazit přehled článků ze zdroje HR Magazine