V březnu proběhne pro HR specialisty nové kolo certifikačních kurzů od Recruitment Academy s garancí VŠE

Recruitment Academy oznamuje termíny jarního kola svých komplexních certifikačních školení pro recruitery (RACS+R) a sourcery (RACS). Kurzy začínají 27. března za cenu už od 9 900 Kč + DPH. Účastníci podle zvolené úrovně získají až 4 dny školení s 15 tématickými moduly a vzdělání založené na aktuálních trendech a datech v oblastech HR a recruitmentu. Školení lze absolvovat prezenčně v Praze nebo zcela online. Certifikace již druhým rokem proběhnou ve spolupráci s Vysokou školou ekonomickou v Praze.

RACS společná

Na kurzech se podílí celkem 8 expertů, a to José Kadlec, Jan J. Ženatý, Tomáš Ervín Dombrovský (lmc), Milan Novák (GoodCall), Matěj Matolín (Impulse Ventures), Romana Martincová (Red Bull), Eliška Šonská Steklíková (GoodCall) a Jan Procházka (Deloitte Legal). Lektoři pokryjí různá témata od talent sourcingu, recruitment automatizace, měření efektivity náboru, employer branding, tvorby inzerátů, psychologie v náboru až po osobní branding pro HR nebo diverzitu. Certifikace jsou zároveň kryty firemními credibility partnery Nestlé, Deloitte, L’Oréal, Faurecia a podpisem děkana Fakulty podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické a všech členů advisory boardu Recruitment Academy v čele s bývalým prezidentem Microsoft Europe, Janem Mühlfeitem.

Certified Sourcer (RACS) - 27. - 28. 3. 2023

Kurz Recruitment Academy Certified Sourcer (RACS) se zaměřuje na rozvoj dovedností v oblasti zejména vyhledávání kandidátů. Účastníci kurzu se naučí, jak najít a oslovit kandidáty na různých platformách, tvořit inzeráty, nebo budovat branding. Kurz také zahrnuje vývoj strategií pro zlepšení procesu sourcingu a získání kvalitních kandidátů.

Certified Recruiter (RACS+R) - 27. - 28. 3. 2023 a 24. - 25. 3. 2023

Kurz Recruitment Academy Certified Recruiter (RACS+R) je určen pro vývoj dovedností v oblasti recruitmentu a pohovorování kandidátů. Účastníci kurzu se naučí, jak efektivně řídit celý proces recruitmentu, včetně technik pohovorů, psychologie v pohovoru, employer brandingu, automatizací, nástrojů psychodiagnostiky, právních aspektů a měření úspěšnosti náboru. Kurz také zahrnuje vývoj strategií pro zlepšení procesu recruitmentu a získání kvalitních kandidátů.

Lektoři předávají znalosti ohledně nejnovějších trendů a technologií

Oba kurzy jsou navrženy tak, aby účastníci získali praktické zkušenosti a dovednosti, které mohou ihned aplikovat v praxi. Po absolvování kurzu účastníci obdrží certifikát Recruitment Academy Certified Sourcer (RACS) nebo Recruitment Academy Certified Recruiter (RACS+R), který potvrzuje, že účastník má kvalifikaci a dovednosti pro efektivní řízení procesu recruitmentu nebo sourcingu. S tématy od získávání talentů na sociálních sítích, brandingu zaměstnavatelů, zapojení kandidátů, HR marketingu a dalších – jsou tyto kurzy navrženy tak, aby profesionálům v HR poskytly dovednosti potřebné k úspěchu ve svém oboru a získání výhody nad konkurencí.

Jsme potěšeni, že můžeme nabídnout naše certifikační programy pro personalisty, recruitery, sourcery a další profesionály v HR. Naším cílem je zajistit, aby účastníci získali nejaktuálnější informace, pokud jde o náborové taktiky a strategie,“ řekl José Kadlec, zakladatel společnosti Recruitment Academy. „Věříme, že tento kurz pomůže každému, kdo se na dnešním trhu chce stát úspěšným recruiterem nebo sourcerem.“

Počet prezenčních míst na školení je omezený. Více informací o certifikačních kurzech a možnost se zaregistrovat naleznete na https://recruitment.academy/cz/kurzy/recruitment-academy-certified-sourcer-recruitment-academy-certified-recruiter/.

VÍCE INFORMACÍ A REGISTRACE