Dobrý stůl práci zpříjemní

Dobrá volba pracovního stolu může podpořit produktivitu práce ve vaší kanceláři. Jestliže se chcete rozhodnout jaký typ stolu zvolit, zde je pár užitečných rad, které vám mohou pomoci při jeho výběru.
1. Vyberte takový stůl, který bude schopen pojmout všechnu technologii, se kterou pracujete. Počítač, monitor, tiskárna, telefon a ještě další věci by měl váš stůl pojmout, aniž by vám to zabralo všechno volné místo. Nezapomeňte, že k práci je potřeba místo a svoboda. Jestliže se budete cítit příliš svázaný, sníží to produktivitu vaší práce.
2. Rozvrhněte si místo na stole účelně. Dejte si dostatek času na promyšlení toho, jaké úkoly budete provádět u vašeho stolu. Budete u něj přijímat klienty? Potřebujete mít přístup k knihám? Kolik času asi budete trávit u počítače?
3. Pokud možno zvolte L nebo U typ stolu a ujistěte se, že vám vyhovuje stylem i funkcí.
4. Hledejte stůl, který je vhodný pro typ práce, kterou děláte. Může to být například stůl s vysouvacím šuplíkem pro klávesnici, jestliže často pracujete na počítači. V případě, kdy rádi pracujete ve stoje, můžete vybrat stůl s vysouvacíma nohama.
5. Zvažte také výběr materiálu pro povrch stolu.
6. Při volbě se zamyslete také nad stylem vašeho organizování. Jestliže se cítíte dobře mezi mnoho papíry, zvolte spíše větší desku stolu. Jestliže naopak máte rádi čistý povrch, vyberte stůl s mnoha šuplíky.
7. Ujistěte se, že všechno co k práci budete potřebovat, můžete na stůl dát.
-kh-

Zdroj: Logitech - stránky výrobce zařízení pro PC
Zobrazit přehled článků ze zdroje Logitech