Firemní kultura a úspěch společnosti - návody z dílny světových lídrů

Jak moc ovlivňuje work-life balance a vliv firemní kultury atmosféru v týmu? Jaké jsou výhody či možné bariéry při zaměstnávání formou flexibilních pracovních režimů? Jak hodnoty ve firmě ovlivňují výkonnost lidí?

Nyní máte jedinečnou příležitost společně s námi získat odpovědi na tyto a další otázky. ČSOB vás v rámci projektu Práce i rodina zve na praktický workshop vedený profesionály s názvem Firemní kultura a úspěch společnosti – návody z dílny světových lídrů.

Dlouhodobě se snažíme být společností s jasně definovanou, srozumitelnou a vyspělou firemní kulturou, ať už v oblasti hodnot, CSR - společenské odpovědnosti nebo profesní etiky. Workshop je určen širší odborné i laické veřejnosti. Jednotlivá témata koncipujeme do oblasti souladu osobního a pracovního života, sdílení našich zkušeností se zaváděním konkrétních nástrojů WLB či hodnotového systému dle Richarda Barretta do firem.

Tématem vás provedou HR specialisté z ČSOB, kteří mají dlouholeté praktické zkušenosti s řízením programů rozvoje firemní kultury. Hosty workshopu jsou zástupci mezinárodní společnosti Primeast, specializující se na rozvoj lidí a zavádění hodnotového systému dle Barretta do firem.

Můžete se také potkat s manažerkou útvaru Společenská odpovědnost ČSOB, která vám blíže představí úspěchy či možné bariéry při realizaci konkrétních projektů CSR.

Nejbližší workshop proběhne 12. 3. 2014 v Brně a 19. 3. 2014 v Praze.

Termíny workshopu:

  • Brno, 12. 3. 2014
  • Praha, 19. 3. 2014
  • Pardubice, 9. 4. 2014
  • České Budějovice, 16. 4. 2014
  • Ostrava, 14. 5. 2014
  • Plzeň 11. 6. 2014
  • Praha, 17. 9. 2014

Více informací na našem webu.

Reportáž z workshopu, který se konal 29. listopadu v Liberci si můžete přečíst zde.

Na workshopy se prosím zaregistrujte zde

Workshop je realizován v rámci projektu Práce i rodina podpořeného finančními prostředky z ESF

a ze státního rozpočtu v rámci operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a pro účastníky je zcela zdarma.

Zdroj: Československá obchodní banka, a. s. - Univerzální banka s širokou nabídkou produktů a služeb
Zobrazit přehled článků ze zdroje Československá obchodní banka, a. s.