Hrajeme o 2 vstupenky na IN Communication Forum, setkání odborníků interní komunikace, HR a PR manažerů

Jedním z témat 3. ročníku konference IN Communication Forum společnosti Top Vision je „Jak lídři mění interní komunikaci“.

IN Communication Forum 2017

Slovo lídr v češtině zdomácnělo, ač se někdo nesouhlasně ošívá. Má už i sourozence: lídryni, abychom byli naprosto korektní. A že je náš jazyk hravý dokazuje i Lídrárna.cz, projekt, který si dal za cíl pracovat s rodícími se generacemi vedoucích pracovníků (nezní lídr vážně jednodušeji?).

Lídr dostává ve firemním světě nový význam a vliv. Očekává se od něj, že bude nejen odborníkem a manažerem, ale také člověkem ovlivňujícím firemní kulturu, vzorem a nositelem hodnot. To je na jednoho člověka vážně „nálož“!

Jaké je portfolio dovedností ideálního lídra?

Sestavit dobrý tým a být schopen rozdat kompetence tak, že jednotliví členové týmu chápou filozofii firmy a zároveň dostávají prostor pro své rozhodování, což jim samotným dává pocit spoluutváření příběhu firmy a sebevědomí přijmout zodpovědnost. Otřepané „dává mi to smysl“ je celkem přiléhavým vyjádřením.

Vtáhnout zaměstnance do děje, aby se cítili být důležitými kolečky velkého soukolí. Je popsáno mnoho způsobů, jak toho nejlépe dosáhnout. Co je nad všechna moudra je autenticita.

Nastavit hodnoty firmy a deklarovat jejich skutečnou „nepapírovou“ podobu v rámci interní komunikace. A to je opravdu těžké. Dobrý HR tým, přizvaný do nejužšího vedení, chápající celkový business, je zárukou na cestě k úspěchu.

Zveme vás na konferenci IN Communication Forum 2017, kde se tématu interní komunikace z různých úhlů budou věnovat například tyto příspěvky:

  • Co je in v interní komunikaci s Ditou Stejskalovou (Ogilvy)
  • Digitální transformace a interní komunikace s Filipem Dřímalkou (Digiskills.cz)
  • Firemní kultura, interní komunikace a rozvoj zaměstnanců s Petrou Hruškovou (Google)
  • Interní komunikace pohledem 3 mileniálů (Ondřej Kania, Pražské humanitní gymnázium, Dalibor Herbrich, QuickJOBS, Jiří Rostecký, Mladý podnikatel) v panelové diskusi
  • Lídři mění a budou měnit interní komunikaci s Martinem Lupou (Lídrárna.cz)

Celý program konference na: http://internikomunikaceforum.cz/program

Vyhrajte účast na konferenci

Odpovězte na jednoduchou otázku a vyhrajte volnou vstupenku na IN Communication Forum 2017, které se koná 23. listopadu v Praze. Pravidla soutěže

Soutěž probíhala do 12. 11. 2017. Vstupenku vyhrávají paní Daniela Š. ze společnosti Queens.cz a paní Hana K. ze společnosti nexum Trilog. Gratulujeme!