Konference Back to the Future

DMC management consulting slaví letos 20 let existence firmy. Při té příležitosti pořádá v září 2022 konferenci Back to the Future, na které se společně se svými klienty ohlédne za tím, co společně již dokázali, a nastíní výzvy, které firmy čekají v budoucnosti.

DMC_2022_20years_team
Ilustrační snímek
  • Datum: 22. a 23. 9. 2022
  • Místo: Budova Scott.Weber Workspace Visionary Holešovice

Program konference byl vytvořen tak, aby inspiroval jak top manažery, tak i HR a manažery z provozu. Konference bude kombinací prezentací zkušeností významných firem a řady workshopů, kde budou účastníci mít prostor na dotazy a sdílení zkušeností, obav i úspěchů. Minulost a budoucnost se propojí ve 3 stěžejních oblastech:

VÝZVY NOVÉHO BUSINESS PROSTŘEDÍ A FLEXIBILITA

  • Jak pružně reagovat na měnící se podmínky, schopnost firem se rychle adaptovat
  • Jak přizpůsobit pracovní podmínky novým potřebám, pracovní podmínky budoucnosti

LEADERSHIP A NOVÉ GENERACE

  • Jak na změnu přístupu a myšlení skrz strukturu firmy
  • Jak přizpůsobit vedení a motivaci potřebám a očekáváním nových generací

UDRŽITELNOST 

  • Jak zajistit udržitelnost procesů, aby byly stabilní, ale zároveň je bylo jednoduché adaptovat na změny
  • Jak na stabilitu, loajalitu a well-being zaměstnanců jako nositelů know-how a růstového potenciálu firmy

Na konferenci vystoupí zástupci předních společností jako např. Albert, Robert Bosch, Komerční banka, BIKE FUN International, Thimm Obaly a další. Jednotlivá témata rozeberou prezentující s účastníky na skupinových workshopech podle jejich zájmů a specializace.

DMC_2022_20years_scott weber

Konference proběhne v jedné z nejmodernějších kancelářských budov v ČR, Visionary v pražských Holešovicích, která reprezentuje to nejlepší z aktuálních trendů moderní výstavby. Budova je držitelem certifikátů LEED Platinum a WELL Gold, které potvrzují zdravé životní prostředí. Účastníci konference tak budou moci na vlastní kůži vyzkoušet možnosti, které nabízí prostory budoucnosti. Generálním partnerem konference Back to the Future je proto společnost Scott.Weber, která poskytuje jedinečné moderní pracovní prostory v mnoha lokalitách.

 

Na konferenci se do 12. 8. můžete zaregistrovat s Early Birds slevou 20 %.

VÍCE INFORMACÍ A REGISTRACE

 

DMC 20 let

Společnost DMC management consulting založily v roce 2002 Markéta Šimáková a Jitka Tejnorová. Lidé ve firmách jsou středobodem jejich světa. Po celou dobu pomáhají firmám nacházet cesty k úspěchu a čelit náročným výzvám jejich lidí. Služeb DMC využilo za dobu existence firmy na 500 společností a 13 000 jejich zaměstnanců. Firma je od roku 2010 držitelem exkluzivní licence TWI (Training Within Industry) pro střední Evropu.