Máte padáka! Jak to udělat dobře právně i lidsky? Zúčastněte se webináře

Výpověď může dostat každý, ale vždy fajn, když se to zvládne nejen právně, ale také lidsky správně. Zúčastněte se webináře HR Interim manažerky a zkušené konzultantky Ing. Dagmar Matějkové s bonusem navíc – individuální konzultací vašich konkrétních případů.

Ilustrační snímek

Ať už se jedná o ekonomické faktory, anebo jakékoliv jiné důvody, čas od času je nutné se ve firmě s některými lidmi rozloučit. Ukončování pracovního poměru nicméně není ani pro personalisty ani manažery úplně snadnou záležitostí. Nejen z pohledu administrace celého úkonu, ale především z hlediska vhodně zvoleného osobního přístupu.

V průběhu webináře se velmi prakticky zaměříme na tato hlavní témata:

  • Základní povinnosti, lhůty a časové posloupnosti.
  • Ukončování pracovního poměru po emoční stránce, aneb jak si nepoškodit pověst a vyvarovat se zbytečným nákladům.
  • Praktická doporučení, jak se zachovat v různých situacích a na co nezapomenout.

BONUS: bezplatná krátká individuální konzultace vašich konkrétních případů (po skončení webináře nebo dle domluvy).

Webinář je určen především manažerům týmů, ředitelům, majitelům firem, personalistům a všem, kteří jsou zapojeni do procesu ukončení pracovního poměru nebo odvolání z funkce.

Termíny konání:

Cena 990,- Kč včetně DPH za účastníka.

Ing. Dagmar Matějková

Řízení lidských zdrojů se věnuji od roku 2001 a své zkušeností jsem získala jak v lokálních firmách, tak velkých mezinárodních podnicích. Jsem velmi pragmatický personalista. K problémům přistupuji racionálně a díky bohaté praxi v HR vím, jak je řešit. Coby vystudovaná ekonomka a zároveň zakladatelka a majitelka vlastní společnosti se zároveň orientuji ve finančních záležitostech a na věci se dívám také s ohledem na jejich přínos pro byznys. V roli interim manažera pomáhám firmám zavádět efektivní HR procesy, které jim ulehčují vlastní řízení, věnuji se personálnímu auditu, ať už procesnímu nebo auditu efektivity zaměstnanců. Velmi mě také naplňuje spolupráce při due diligence nebo příprava na transformaci firmy, případně příprava vstupu na nový trh.



Články v sérii

Aktuální

Ukončení pracovního poměru nejen právně správně

Aktuální

Máte padáka! Jak to udělat dobře právně i lidsky? Zúčastněte se webináře