Nová éra řízení lidských zdrojů - ze servisu partnerem

"Nová éra řízení lidských zdrojů – ze servisu partnerem", Dave Ulrich a kol.

Šest kompetencí pro HR budoucnosti

Může řízení lidských zdrojů napomáhat samotnému „podnikání firmy“? Ano, může a musí. A právě způsoby, jak toho může dosáhnout, jsou náplní této knihy. Překlad „bible“ HR business partneringu „HR From the Outside In“ je plný rad a doporučení směrujících pracovníky řízení lidských zdrojů tak, aby dokázali každému v organizaci přinášet hodnotu nového druhu.

Na základě poznatků studie „Human Resource Competency“ Study (HRCS) vás kniha naučí šesti klíčovým dovednostem řízení lidských zdrojů, od umění být strategickým pozicionérem až po roli inovátora a integrátora HR. Dále zjistíte, jak rozvíjet pracovníky HR tak, aby fungovali jako vysoce výkonní a plnohodnotní business partneři, jak nastavit strukturu oddělení řízení lidských zdrojů, aby přinášelo maximální hodnotu, nebo co je třeba pro udržení konkurenceschopnosti a aktuálnosti v neustále se rozšiřujícím světě pracovníků HR.

Pokud jsou vynikající pracovníci HR přizváni, aby se ještě více zapojili do všeobecného fungování společnosti, dokážou přispívat skutečnou, finančně vyjádřitelnou hodnotou k jejímu vyššímu hospodářskému výsledku. Jen málo firem si proto může dovolit luxus nepoložit si následující otázku: „Využíváme plnohodnotně veškeré nadání, kterým v oblasti řízení lidských zdrojů disponujeme?“

 

autoři: Dave Ulrich, Jon Younger, Wayne Brockbank, Mike Ulrich

počet stran: 304, prodejní cena: 495 Kč

ISBN: 978-80-247-5090-3, formát: B5, vazba: V8

vydala Grada

 

Více na Grada.cz

 

Vyhrajte knihu "Nová éra řízení lidských zdrojů - ze servisu partnerem"

Může řízení lidských zdrojů napomáhat samotnému podnikání firmy? Ano, může a musí.

Chcete vyhrát knihu "Nová éra řízení lidských zrojů - ze servisu partnerem" a dozvědět se tak více o samotném tématu? Pak prosím zodpovězte do 31. října 2014 následující otázku.

Litujeme, ale soutěž již byla ukončena. Výherci jsou: paní Hana H. z Masarykova ústavu vyšších studií na ČVUT, paní Edita D. ze společnosti Foxconn Technology CZ a pan Roman Š. z Tesco Stores. Výhercům gratulujeme!