Společnost People Management Forum vyhlašuje již 19. ročník soutěže o nejlepší HR projekt roku – HREA 2023

Soutěž HR Excellence Awards 2023 je pro všechny HRisty, kteří chtějí ukázat, co řešili či řeší v posledních 12 měsících ve svých firmách. A věřte, není malých projektů, to, co se vám zdá být jednoduché řešení, může pro ostatní být velkým přínosem.

HREA 2023

Odborná porota vybere ty nejlepší projekty v kategorii Velké společnosti, Střední a Malé společnosti a Neziskové organizace, veřejná správa a školy.  Projekty porota posuzuje z pohledu jejich příspěvku k naplnění cílů firmy, obtížnosti stanovených cílů, komplexnosti řešeného tématu a inovativnosti řešení.  O cenu odborné veřejnosti se pak utkáte na HREA Summitu, kde vyhlásíme vítěze jednotlivých kategorií a odborné veřejnosti představíme všechny přihlášené projekty. Zároveň zde můžete porovnat své projekty s ostatními kolegy z oboru. 

V minulém ročníku jsme přivítali přes 30 projektů. Tak nezapomeňte se přihlásit do Soutěže HREA 2023, uzávěrka je 30.6.2023.

V září pak proběhne představení projektů porotě a 26.10.2023 pak představíte své projekty odborné veřejnosti na HREA Summitu.

Ukažte svým kolegům z jiných firem na čem pracujete, získejte feedback od odborníků z oboru a inspirujte se od kolegů z ostatních společností.

Přihlášky do soutěže (zdarma) zasílejte do 30.6.2023 zde.

Přihlášky do soutěže

HREA 2023