Vyhrajte vstupenku na HR Summit 2019 na téma Budování značky zaměstnavatele

HR Summit 2019 se tentokrát zaměří na velmi aktuální problematiku budování značky zaměstnavatele, neboť značka je jedním z nejhodnotnějších nehmotných aktiv společnosti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou akci pro všechny personalisty a soutěžte o volnou vstupenku.

HR Summit 2019

Značka zaměstnavatele je jedním z nejhodnotnějších nehmotných aktiv společnosti a její význam stále narůstá. A to zejména v době, kdy se firmy perou o kvalitní a kvalifikované pracovníky, kterých je nyní plošný nedostatek. 

Problematika HR Summitu 2019 se tentokrát zaměří na různé úhly pohledu na budování značky zaměstnavatele – od hodnot, přes pracovní prostředí, výzkumy angažovanosti zaměstnanců, interní komunikaci, training a development až po budování a vnímání značky a reputace, tedy vše, co můžeme shrnout pod jednotný termín HR marketing.

Pozvání letos přijaly významné osobnosti a experti jak z úrovně generálních, výkonných a personálních ředitelů, odborníků na strategickou komunikaci, ale i experti na utváření značky jako takové.

Akce se koná 15. května 2019 v Hotelu Imperial, Na Poříčí 1072/15
Praha 1, 110 00. Více informací o akci naleznete na www.hrsummit.cz

Soutěžte o volnou vstupenku na akci

Zodpovězte do 15. dubna 2019 jednoduchou soutěžní otázku v odkazu a získejte volný vstup na akci.

SOUTĚŽ

Pravidla soutěže

Vybíráme z programu

Těšte se na zajímavý mix kvalifikovaných odborníků špičkové úrovně jak z privátní, státní, korporátní ale i akademické půdy. Mezi řečníky summitu vystoupí:

  • ADAM DIGRIN, strategický poradce a Customer Experience Designer, který pohovoří na téma Kmen a mýtus - zapomenuté pojmy v dnešním světě a organizacích či skrytá působící síla, kterou nevidíme? 
  • JAN KLUSOŇ, spoluzakladatel prvního českého kariérního showroomu Proudly, jenž se podělí o příběh firmy v přednášce Stvořili jsme kariérní showroom.
  • JIŘÍ LANDA, Partner & Employer Brand Strategist v BrandBakers,  vystoupí na téma Chcete značku zaměstnavatele? Tak ukažte, kdo skutečně jste.
  • GORJAN LAZAROV, generální ředitel OREA Orea Hotels & Resorts, sdělí více o koncepci Nová Orea.
  • PETR LUCKÝ, výkonný ředitel DataCentrum systems & consulting, představí možná řešení pro aktuální potřeby personalistiky.
  • CTIRAD NEDBÁLEK, HR ředitel Albert ČR, se zaměří na důležitost budování značky zaměstnavatele.
  • KATEŘINA SADÍLKOVÁ, generální ředitelka Úřadu práce ČR, která představí aktuální situaci na trhu práce.
  • PETR SLEZÁK, personální ředitel Veolia, vystoupí s přednáškou Praktická personalistika vedoucí k posílení značky zaměstnavatele.
  • PAVEL VLČEK, předseda Výkonného výboru PR Klubu, nabídne pár zajímavých podnětů na téma Důležitost komunikace při budování značky zaměstnavatele.

Všichni mluvčí, stejně jako v předešlých ročnících, budou hovořit z vlastní dlouhodobé praktické zkušenosti, aby jejich poselství přinesla maximální přidanou hodnotu.

Přijďte načerpat informace, tipy a vychytávky, jak vytvářet strategie budování značky zaměstnavatele, zefektivnit náborový proces, udržet talenty a zároveň pro značku přitáhnout ty správné lidi.

Více informací a registraci na akci naleznete na webových stránkách www.hrsummit.cz