10. ročník IN Communication Forum - Praha, 1.10.2014

Úspěšné fórum Interní komunikace se letos představí ve zcela novém kabátě. Změnou názvu na IN Communication to ale nekončí. Letošní jubilejní 10. ročník se bude konat 1. října v centru Prahy, v moderně zrekonstruovaném konferenčním centru U Hájků, kde se představí přední odborníci z oblasti interní komunikace s nejnovějšími trendy.

Kromě praktických případových studií bude více prostoru vyčleněno diskuzím, které budou na neformální rovině podporovány i během přestávek díky moderovaným „kulatým stolům“. Jako ranní icebreak programu je nachystána sekce „Co je in v INterce“, kde moderátor akce, Roman Frkous, bude hovořit o trendech a měřitelnosti přínosu interní komunikace.Dále bude následovat téma INterka a značka, kde je jednou z vystupujících Lucie Ehrlichová, od které se dozvíme, jak v ČEZu pracují s employer brandingem.

Účastníci se dále mohou těšit na výzkum od agentury Ipsos, který bude prostřednictvím hlasovacích zařízení realizován přímo v hlavním programu konference a následně vyhodnocen a porovnán s loňskými výsledky Tomášem Macků, Research & Communication ředitelem  Ipsosu. Jestli je mít práci ta správná motivace se nahlas zamyslí Adam Čížek, bývalý manažer rozvoje lidských zdrojů Philipsu a HR ředitelka z EVRAZ Vítkovice Steel, paní Hana Hoblíková.

Celý program pak uzavře blok „Devatero přikázání pro interní komunikaci“, kde vystoupí senior konzultantka pro oblast komunikace Marie Wojciková společně s Jiřím Žižkou, managing partnerem ze společnosti Motivate. Akci pro Vás pořádá společnost top vision, specialista na firemní vzdělávání. Právě teď máte navíc možnost přihlášení za prémiovou cenu 5 900 Kč.

Více informací naleznete na webu akce www.internikomunikaceforum.cz

Články v sérii

Aktuální

10. ročník IN Communication Forum - Praha, 1.10.2014

Aktuální

Co pálí INterku?