7 výhod on-line vzdělávání

Vysokoškolské studium si po staletí žádalo, aby studenti chodili do školy. Dnes však lze vysokou školu studovat on-line. Článek shrnuje základní výhody on-line studia.

- Dostupnost. On-line studium dnes nabízí stejnou kvalitu vzdělávání, stejné kurzy a stejné tituly jako tradiční studium. Můžete si je však zorganizovat posle vlastního rozvrhu. Potřebujete pouze počítač s přístupem na Internet a můžete studovat z pohodlí domova.

- Pružnost. On-line studium je také pružnější, zejména pro studenty, kteří zároveň pracují. Můžete studovat, kdy chcete. Pružnost on-line studia vám při studiu umožní zachovat si vaše priority i finanční příjem.

- Možnost pracovat. Díky on-line studiu si můžete udržet stávající zaměstnání a vyvážit pracovní a soukromý život podle vašich potřeb.

- Použitelnost. Pracující studenti mají možnost aplikovat to, co se učí, v praxi. Budou se pak i při studiu soustředit na reálné problémy, které řeší na pracovišti.

- Rychlost. Vzhledem k dostupnosti a pružnosti on-line studia můžete získat titul o měsíce a dokonce i roky dříve. Motivovaní studenti získávají prestižní tituly on-line cestou za dobu o polovinu kratší, než by vyžadovalo tradiční studium.

- Rozmanitost. Světové univerzity dnes nabízejí on-line studium v široké škále oborů. Můžete si také vybrat z různých druhů titulů, certifikací a diplomů.

- Cena. Poplatky za on-line programy jsou nižší než náklady na tradiční studium. Student nemusí hradit náklady za ubytování, dopravu či knihy a navíc nepřichází o svůj výdělek v zaměstnání.

-kk-

Zdroj: Classesandcareers.com - americký portál pro studenty a absolventy vysokých škol
Zobrazit přehled článků ze zdroje Classesandcareers.com