abravito.cz - seznamte se s největší nabídkou profesního IT vzdělávání v ČR s 16000 kurzy od 180 dodavatelů

IT vzdělávání a bezpečnost se stává jednou z klíčových oblastí, do které firmy i instituce v posledních letech masivně investují. Proto společnost Ivitera a.s. přichází s novým projektem abravito.cz, který má za cíl usnadnit organizacím i jednotlivcům výběr dodavatelů a kurzů v oblasti informačních technologií.

Logo Abravito

Aktuálně nabízí abravito přes 16 tisíc školení, kurzů a workshopů od 180 dodavatelů, z nichž je více než 3 tisíce poskytováno i online formou.

Podle Michala Kankrlíka, spoluzakladatele abravito.cz a jednatele společnosti Ivitera, která projekt provozuje, abravito umožňuje každému vybrat si na jednom místě z největší nabídky profesního IT vzdělávání v ČR a do budoucna i v celém CEE regionu.

„Ať hledáte IT vzdělávání pro sebe nebo své zaměstnance, pokud na abravito.cz nenajdete požadované kurzy či dodavatele, můžete odeslat svoji poptávku pomocí online formuláře a my vám ji sami a zdarma pomůžeme v co nejkratší době vyřešit,“ dodává Michal Kankrlík. 

úvodní stránka Abravito

Abravito – Brave Move For Your IT Development

Název abravito v sobě obsahuje dvě anglická slova: „brave“ a „IT“. Chceme vám umožnit nejen sledovat novinky, zajímavosti a nabídky kurzů z oblasti IT, ale zároveň i poskytnout prostor pro vaše názory a hodnocení dodavatelů a jejich vzdělávací akcí pomocí platformy evalugo.com.

Vzdělávání v oblasti informačních technologií není tolik vázáno na fyzickou přítomnost, lokalitu či jazyk výuky jako například soft skills. IT specialisté navíc v drtivé většině ovládají angličtinu a jsou zvyklí absolvovat online výuku a mnohdy pracují na projektech napříč zeměmi či kontinenty, kde samotná lokalita nehraje zásadní roli.

„Přes 20 let provozujeme portál EduCity, největší nabídku profesních školení a kurzů v ČR. Zjistili jsme, že oblast IT kurzů je velmi zajímavá v tom, že kurzy většinou objednávají koncoví uživatelé, často samotní specialisté či dokonce vedoucí týmů a oddělení. Není výjimkou, že si vedoucí velkého IT oddělení firmy objednává či poptává kurzy či lektory pro svůj tým,“ říká Tomáš Pospíchal, spoluzakladatel projektu.

Otevírá se nám proto možnost posunout abravito na mezinárodní úroveň ať z pohledu nabídky kurzů, tak jejich účastníků. Chceme poskytovat širokou nabídku IT kurzů od našich i zahraničních dodavatelů s možností si nabízený vzdělávací program ideálně rovnou zakoupit a online absolvovat.

Abravito - výpis kurzů

„Pracujeme zde s velmi zajímavou komunitou uživatelů, a to jak z pohledu jejich profesního rozvoje, tak potenciálně i náboru či nabídky kontraktů a práce na projektech. Abravito chápeme tedy nejen jako vzdělávací platformu, ale více jako komunitní web, který by mohl velmi dobře propojovat potřeby IT odborníků a firem,“ dodává Tomáš Pospíchal.