Brzdí vás angličtina v pracovním růstu? Změňte to v letních intenzivních kurzech!

Máte možnost povýšit, ale brání vám v tom znalost anglického jazyka? Nebo byste se rádi poohlédli po nové práci, ale to, že si kvůli angličtině nevěříte, vás omezuje ve výběru?

Možná, že jste si už v minulosti řekli, že s tím musíte něco udělat. Začali jste dokonce i chodit na kurz angličtiny, ale požadovaný pokrok se nedostavil, a tak jste svoje snažení vzdali…

Co s tím? Určitě byste nechtěli dopustit, aby vás angličtina brzdila v rozletu až do konce vašeho života! Jak tedy vyřešit váš problém s angličtinou jednou provždy?

1. Změňte způsob výuky angličtiny

Napadlo vás někdy, že důvodem, proč jste v angličtině zatím neuspěli, by mohl být způsob výuky, jakým se ji učíte? V jazyce je nejdůležitější vaše schopnost MLUVIT. Proto by výuka jazyka měla probíhat tak, že budete většinu času právě mluvit.

Na vaši schopnost MLUVIT anglicky se zaměřují v Jazykové škole LITE. V hodinách se nepoužívají učebnice a studenti se věnují mluvení a komunikaci 80 % času. Gramatiku se studenti naučí velmi jednoduše s využitím tzv. modelových vět. Výukovou metodu zaměřenou na mluvení si můžete sami vyzkoušet na ukázkové hodině zdarma.

2. Angličtinu se musíte učit intenzivně

Možná už i z vlastní zkušenosti víte, že pokud chodíte na kurz jednou nebo dvakrát týdně, velké pokroky neuděláte. To se pak můžete učit anglicky deset let a stejně budete mít problém plynule mluvit … Efektivnější je věnovat se angličtině kratší dobu, ale za to intenzivně.

Ideální příležitost máte teď v létě, kdy v Jazykové škole LITE pořádají týdenní nebo desetidenní letní intenzivní kurzy. Takto se budete angličtině věnovat každý den a za 7 nebo 10 dní můžete udělat skutečně obrovský pokrok v mluvené angličtině.

Vaše jistota v komunikaci se může během intenzivního kurzu zvýšit až o 95 %.

Podívejte se na Termíny letních intenzivních kurzů 2016 >>

Přečtěte si, jak výuka angličtiny pomohla v práci paní Markétě:

Studium v LITE mi opravdu pomohlo. Za velmi krátkou dobu jsem se naučila plynule mluvit a nyní bez problémů používám angličtinu každý den. Konverzace s cizinci pro mě již není problém a při pracovních jednáních v angličtině se nebojím projevit svůj názor. Posledním oříškem pro mě zůstávají moje anglické prezentační schopnosti, ale i to je už jen otázkou času. Důležité je, že nyní se již angličtiny nebojím, naopak je to pro mně zábava!"

Neváhejte a vyzkoušejte si výukovou metodu LITE: Ukázková hodina angličtiny ZDARMA >>