EduCity a HR News partnery e-časopisu Firemní vzdělávání

Největší český portál s nabídkou vzdělávacích a poradenských služeb EduCity.cz se na konci roku 2017 stal odborným partnerem elektronického časopisu Firemní vzdělávání. Na stránkách časopisu se také nově objeví články z portálu HRNews.cz týkající se firemního vzdělávání. Noví partneři dále připravují řadu soutěží a odměn.

e-časopis Firemní vzdělávání

Přečtěte si aktuální číslo e-časopisu Firemní vzdělávání.

Firemní vzdělávání je e-časopis určený pro personalisty zabývající se vzděláváním a rozvojem zaměstnanců, vzdělávací instituce, školy a všechny, kdo se zajímají o vzdělávání dospělých. Tematicky se zaměřuje na aktuální trendy v oboru, zajímavosti, tipy pro rozvoj, rozhovory s osobnostmi a další oblasti.

Jde o bezplatný dvouměsíčník ve formátu PDF, který vychází vždy na konci sudého měsíce. Jeho vydavatelem a šéfredaktorem je Mgr. Tomáš Langer. Je distribuován výhradně na e-mail zájemcům, kteří se přihlásí k jeho odběru.

Přihlaste se k odběru e-časopisu Firemní vzdělávání zdarma.

EduCity.cz HRNews.cz

EduCity vzniklo v roce 2003 jako alternativa k tištěným katalogům kurzů a školení jednotlivých vzdělávacích společností. Cílem bylo a je sjednotit nabídku profesního vzdělávání v České republice. Počet kurzů a programů, které EduCity nabízí, je cca 50 000, a to od 3 000 dodavatelů z Česka i Slovenska.

Zásadní funkcionalitou EduCity je napojení na interní firemní systémy pro správu osobního rozvoje. Systém Moje EduCity vznikl v roce 2004 a je funkčním doplňkem firemních ERP systémů, kdy propojuje databázi EduCity a rozvojové plány zaměstnanců firem.

EduCity propojuje svou databázi také s online médii – odbornými weby HR News a Management News, které přinášejí novinky z oblasti personalistiky a managementu. Od roku 2014 se do rodiny projektů připojily také videoportály HR tv a Management tv, jejichž podtitulem je: „Sledujte příběhy úspěšných lidí a firem“.

EduCity a s ním propojené odborné portály provozuje společnost IVITERA a.s.

Články v sérii

Aktuální

EduCity a HR News partnery e-časopisu Firemní vzdělávání

Aktuální

Zapojte se do ankety časopisu Firemní vzdělávání a získejte předplatné HR News

Aktuální

Jarní číslo e-časopisu Firemní vzdělávání je tady

Aktuální

Letní číslo Firemního vzdělávání právě vychází

Aktuální

Vychází srpnové číslo e-časopisu Firemní vzdělávání

Aktuální

Podzimní číslo Firemního vzdělávání právě klepe na dveře

Aktuální