EduCity nabízí kurzy o zbraních a zbraňových systémech

Portál EduCity.cz, který je největší online nabídkou profesního vzdělávání v České a Slovenské republice, nabízí v současné době více než 48 000 vzdělávacích kurzů, školení, seminářů, konferencí a poradenských služeb od téměř 3 000 firem z ČR i zahraničí. Výjimkou nejsou ani vzdělávací programy, které se zaměřují na úzce specializované oblasti, jako jsou například kurzy o zbraních a zbraňových systémech.

Veřejné kurzy pro zájemce o problematiku zbraní představuje na EduCity společnost Bankovní akademie. Tyto jednodenní kurzy a semináře se zaměřují na praktické uplatnění novelizovaného zákona o zbraních a střelivu, seznamují s různými druhy zbraňových systémů a střeliva nebo základy balistiky. Zahrnují také přípravný kurz ke zkoušce odborné způsobilosti k získání zbrojního průkazu.

Lektorem kurzů je doc. Jan Komenda z Katedry zbraní a munice Univerzity obrany v Brně, který je znalcem v oboru střeliva a výbušnin a také zkušebním komisařem pro zkoušky odborné způsobilosti k získání ZP. Kurzy probíhají v následujících měsících v sídle společnosti v Praze 3.

-kk-

Zdroj: EduCity - největší portál s nabídkou vzdělávání a poradenství v České republice
Zobrazit přehled článků ze zdroje EduCity