Globální e-learningová platforma v personální agentuře Morgan McKinley

Britská personální agentura Morgan McKinley spustila ve spolupráci se společnostmi Deloitte a Recruitment Juice první e-learningovou platformu v globálním sektoru náboru pracovních sil. Kombinuje v ní znalosti předních obchodních vůdců a uznávaných odborníků z oblasti náboru s vlastními interními specialisty. Platforma je k dispozici zaměstnancům všech 24 kanceláří agentury po celém světě, kterým tak nabízí standardizovaný nástroj pro rozvoj jejich kariéry.

Nábor ruku v ruce s vůdcovstvím

Platforma je uzpůsobena na míru každému uživateli a poskytuje rozsáhlé vzdělávací moduly včetně hraní rolí pokrývající problematiku od základních náborových dovedností až po náročné manažerské strategie. Tipy od odborníků z Morgan McKinley dávají programu osobní tvář. Přinášejí komentáře a rady týkající se reálné, každodenní praxe v náboru.

Program je rozdělen na dvě samostatné části. MM1 Academy se soustředí výhradně na rozvoj a zdokonalování náborových dovedností. MM1 Leadership pak nabízí vzdělávání a podporu v oblasti vůdcovství s cílem pozvedat týmovou spolupráci na vyšší úroveň.

-kk-

Zdroj: Recruitment Today - britský portál věnovaný otázkám trhu práce a náboru pracovní sil
Zobrazit přehled článků ze zdroje Recruitment Today