GOPAS - kolik prošlo našimi kurzy účastníků v roce 2022 a co nás čeká v roce 2023?

Počítače, internet a informační technologie se obecně staly součástí našeho každodenního života. Ve školícím středisku GOPAS vám prostřednictvím kurzů, konferencí a webinářů pomůžeme naučit se pracovat s těmito technologiemi a IT aplikacemi. Podívejte se, jak vypadal rok 2022 v číslech.

Ilustrační snímek

Kurzy

Naše kurzy probíhají obvykle prezenčně, ale stále oblíbenější jsou i online školení. Studenti se nemusí kvůli školení nikam přesouvat a mohou se přihlásit odkudkoli. V dnešním rychlém světě je někdy velkou výhodou připojit se online. Nemyslíte?

Druhou a převažující skupinou studentů jsou ti, kteří dávají přednost prezenčním kurzům. Nabídku prezenčních i online kurzů najdete ZDE.

    

Konference

Velmi důležitou aktivitou GOPASu jsou konference, které pořádáme pro širokou IT veřejnost a odborníky. Většina našich konferencí v loňském roce probíhala hybridní formou. Power BI Day, TechEd, HackerFest a JavaDays jste mohli navštívit fyzicky v Praze nebo jste měli možnost přihlásit se online a sledovat náš live stream. I v tomto roce se můžete těšit na naše konference. Seznam konferencí najdete ZDE.

IT Ráno

IT Ráno s GOPASem aneb ráno plné jedniček a nul. Tato forma vzdělávání měla v roce 2022 velký úspěch. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší lektory, se kterými jste se vždy na hodinu ponořili do světa IT. Záznam všech webinářů naleznete ZDE.



Děkujeme všem za podporu v roce 2022, ať už jste se zúčastnili kurzů, konferencí nebo webinářů. Jsme rádi, že se postupně formuje a utváří jedna velká komunita IT profesionálů. Rádi bychom také pozvali každého z vás, ať už jste se zúčastnili, nebo ne, na naše plánované akce v roce 2023!

Co připravujeme?

Hybridní konference v Čechách i na Slovensku

I v roce 2023 se můžete těšit na odborné konference, které pro vás připravujeme v hybridním formátu: JSDays (29. března)Power BI Day (20. dubna), naši největší konferenci TechEd (23. - 25. května), HackerFest ČR (21. září) HackerFest SK (28. září) a JavaDays ( 8. - 9. listopadu).

Konferencí se můžete zúčastnit osobně, pokud jste si však oblíbili ONLINE přenosy, také o nic nepřijdete. Tyto konference budete moci sledovat i živě z pohodlí vašeho domova. 

Seznam hybridních konferencí na rok 2023: 

  • JSDays (Hybrid 29. březen)
  • PowerBI Day (Hybridně 20. dubna)
  • TechEd (Hybridně 23. - 25. května)
  • HackerFest CZ (Hybridně 21. září)
  • HackerFest SK (Hybridně 28. září)
  • JavaDays (Hybridně 8. - 9. listopadu)

Zjistit více o konferencích

Konferenci Python Day pro Vás aktuálně připravujeme. Termín a místo zveřejníme v průběhu února 2023. Můžete se těšit na přednášky TOP českých a slovenských odborníků ze světa Python. Konferenci ocení programátoři, administrátoři, datoví analytici a mnozí další, kteří se o Python a související technologie zajímají.

IT Rána v anglickém jazyce

IT Ráno s GOPASem aneb ráno plné jedniček a nul jistě znáte. V prosinci 2022 jsme uspořádali první IT Ráno v anglickém jazyce na téma Power BI a v roce 2023 budeme pokračovat! Můžete se těšit na různá témata přednášená našimi nejlepšími lektory v českém, slovenském nebo anglickém jazyce. Sezónu IT Rána tradičně zahajujeme s Ondřejem Ševečkem na téma Kerberos AES.  

Zjistit více o IT Ránu

E-learning zdarma 

I v roce 2023 můžete využít naší akci e-learningu zdarma. Po absolvování kurzu Excelu, Wordu, Outlooku nebo PowerPointu stačí vyplnit hodnotící dotazník a dostanete přístup k e-learningovému kurzu zdarma na stejné úrovni jako byl kurz, který jste absolvovali.

Získat e-learning zdarma

MOC Certifikace 

Chcete potvrdit své znalosti certifikací od Microsoftu? Do konce března u nás máte možnost získat certifikaci zdarma. Stačí absolvovat jeden z vybraných kurzů a navazující zkoušku s certifikací od nás získáte jako dárek. Vybrat si můžete z kurzů o Microsoft 365, Azure, Power BI nebo Power Platform.

Zjistit více o MOC certifikaci

CEH v12 PRO 

Od února 2023 k nám můžete přijít na kurz Certified Ethical Hacker v12! Jako první Vám nabízíme možnost se zúčastnit kurzu ve verzi PRO, díky které získáte výhody jako CEH Engage, 3 pokusy na složení zkoušky nebo přístup k LABům! První kurz začíná už 13. února v Praze

Zjistit více o CEH v12 PRO

Těšíme se na Vás!