Image Lab zve na semináře o profesionálním vedení pohovoru a rozpoznávání manipulace

Poradenská společnost Image Lab zve na další zajímavé Zoom Snacky. Můžete se těšit na semináře Profesionální vedení výběrového pohovoru v kontextu doby a také na Zoom Snack Jak rozpoznat a zpracovat manipulace. Podrobnosti a registraci naleznete v našem článku.

Imag Lab

Profesionální vedení výběrového pohovoru v kontextu doby Zoom Snack

Termín: čtvrtek 26. ledna od 10:00 - 11:30

Získat ty nejlepší lidi je jednou z klíčových rolí HR a touhou každého manažera. V HR Zoom Snack získáte základní nástroje pro vedení profesionálního rozhovoru s kandidátem na pozici. Cílem takového rozhovoru je jednak motivovat potencionálního kolegu k práci právě u nás a současně efektivně zmapovat jeho schopnosti, předpoklady pro růst i vzájemnou „chemii“ tak, aby nám to do budoucna vzájemně skvěle fungovalo.

V rámci workshopu HR Zoom Snack se podíváte na praktické aspekty vedení rozhovoru, zjistíte, jak se „nenechat opít oslnivým úsměvem“ a naučíte se základní principy toho, jak správně vybrat a současně od prvního okamžiku vytvářet společné budoucí partnerství.

Třešničkou tohoto workshopu budou i hlubší souvislosti z oblasti psychodiagnostiky a zátěžových testů pro specifické role.

Přečtěte si rozhovor s Martinem Kalendou vztahující se k tomuto tématu:

U pracovního pohovoru si člověk nesmí připadat jako u výslechu

Programem vás provede:

MUDr. Martin Kalenda, MBA

REGISTRACE

Jak rozpoznat a zpracovat manipulace

Termín: 27. ledna od 10:00 do 11:30

Víte vlastně co je manipulace? Poznáte ji? Jaký z ní máte pocit? Na našem setkání si řekneme, jak manipulaci nejen rozpoznat, ale jak na ni reagovat. Na co se zaměřit, abyste brzy mohli dát manipulátorovi najevo, že máte věci pod kontrolou?

Tématem vás provede:

Vít Špaňhel, M. A.

REGISTRACE

Přístupové údaje budou zaslány po dokončení registrace.

Zdarma až pro 2 osoby z jedné společnosti.

Workshop je určen pro HR ředitele, manažery a specialisty na vzdělávání, HR business partnery.

Není určeno poradenským a vzdělávacím firmám  a lektorům.