Jak měřit a rozvíjet motivaci? Nový pohled na práci s motivací pomocí Motivačních map

Zajímá Vás, jak měřit a rozvíjet motivaci svou a svých kolegů? Hledáte praktický nástroj, který dokáže kvantifikovat motivaci? Chcete vědět, jak motivaci podpořit?

Pavla Pavlíková, INNERGY

Motivační mapy individuální a týmové vytvořil James Sale, který se zabýval otázkou praktičnosti různých motivačních teorií. Vznikl srozumitelný model a jednoduchý diagnostický nástroj k měření motivace a zároveň srozumitelný jazyk, jak o motivaci hovořit.

Motivační mapy představují 9 motivátorů pro práci sdružených ve 3 skupinách podle podobných charakteristik. Jde o zaměření na lidi (vztahy), věci (výkon) nebo myšlenky (růst).

Každý člověk má svou jedinečnou kombinaci 9 motivátorů, jejich pořadí a sílu, což dohromady určuje úroveň motivace daného člověka. Pro výkon a spokojenost jsou nejdůležitější první tři motivátory a jejich úroveň naplnění. Významný je i poslední motivátor v pořadí, protože může buď posílit první tři motivátory nebo v určitých případech působit jako demotivátor.

Připojte se zdarma na webinář Jak měřit motivaci a rozvíjet ji, kde Vám představím nový praktický pohled na motivaci a diagnostický nástroj Motivační mapy:

22.9.2022 (14:00 - 15:15) 13.10.2022 (10:00 - 11:15)

Co získáte:

  • Nový praktický pohled na motivaci, její kořeny a jak s ní pracovat
  • Seznámíte se s 9 motivátory pro práci
  • Informace o diagnostickém nástroji Motivační mapy a jeho využití v organizaci
  • A navíc možnost vyzkoušet si test a získat svůj motivační profil

Pro koho:

  • Pro všechny, které zajímá motivace a jak s ní pracovat u sebe a druhých
  • Pro manažery a team leadery, kteří chtějí zvýšit angažovanost, výkon a spokojenost svého týmu
  • Pro personalisty, kteří chtějí podpořit manažery při řízení výkonu, změnových projektech
  • Pro kouče, kteří chtějí získat další zdroj pro rozvoj koučovaných

S kým:

Pavla Pavlíková, PCC: Inspirativní kouč zaměřující se na úspěšné zvládnutí manažerské role a využití principů a technik koučování v práci s lidmi, horolezkyně, facilitátorka. Business Licensed practitioner pro Motivační mapy.

 

Registrace na webinář 22.9.2022 (14:00 - 15:15)

Registrace na webinář 13.10.2022 (10:00 - 11:15)

Délka webináře je 75 minut a účast na něm je zdarma po předchozí registraci. Webinář organizuje společnost Innergy, s.r.o.