Jak najít vhodného poskytovatele e-learningu

Ptáte-li se, jak najít dobrého poskytovatele e-learningu, odpověď zní: musí to být společnost, která se rovným dílem orientuje na jeho design i technologii. Inspiraci je možné získat ze Spojených států, ve slovníku a průvodci, který je umístěn na webových stránkách společností **American Society for Training and Development (ASTD)** a **Society for Performance Improvement (ISPI)**.

Na geografické vzdálenosti se v takovém případě není třeba ohlížet. Nejlepší poskytovatele je dnes možné jednoduše kontaktovat e-mailem či faxem nebo za nimi doletět letadlem, ať už jsou kdekoli. Důležité je také účastnit se hospodářských výstav a konferencí nebo přednášek jednotlivých poskytovatelů. Nejčastěji diskutovaná témata na takových akcích zahrnují výběr multimédií, systému managementu e-learningu, počítačové testování či budování virtuálních firemních univerzit.

Jakmile si vyberete několik potencionálních poskytovatelů (3-5), navštivte jejich webové stránky, mluvte s jejich zástupci, opatřete si jejich marketingové materiály. U každého z nich je třeba soustředit se na zkušenosti v oboru, postavení společnosti, schopnost porozumění designu e-learningu a kvalitu poskytovaných služeb.
Zdroj: E-Learning Guru - informační zdroj o e-learningu
Zobrazit přehled článků ze zdroje E-Learning Guru