Jazyková škola LITE získala ocenění Czech Superbrands 2019

Škola LITE letos již potřetí v řadě získala prestižní ocenění Czech Supebrands. Titul Superbrands je znakem vynikajícího postavení značky na lokálním trhu. Uděluje jej odborná komise složená z profesionálů v oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového průzkumu. 

Lite - Czech Superbrands 2019.

Jedním z nejdůležitějších prvků výběrového řízení pro udělení titulu Superbrands je rozsáhlý spotřebitelský průzkum. V čem se LITE liší od jiných jazykovek?

Tak trochu jiná výuka

Výuka v této jazykové škole probíhá trochu jinak, než na co jsou běžně lidé zvyklí. Počet hodin za týden je mnohem  intenzivnější, rozhodně zde nenajdete kurzy jednou týdně, protože to prakticky nemá smysl.  Většina studentů studuje v intenzitě 3x týdně a pokud potřebujete udělat superrychlý pokrok, můžete využít i krátké prázdninové velmi intenzivní kurzy, kdy výuka probíhá denně.

Mluvení je základ

Na hodinách hodně mluvíte. Žádné učebnice, těch už nejspíš máte doma hodně. Lektor představí novou látku a pak ji hned na hodině trénujete. Trénink dělá mistra! Proto každou látku procvičujete tak, abyste si ji opravdu zažili a dostali ji do krve. Na hodinách musíte "makat", ale má to své ovoce - v životě pak nad tím nemusíte přemýšlet a používáte danou věc automaticky. To je koneckonců asi cíl každého člověka, který se učí anglicky. Mluvit  pohotově a myslet v angličtině. A právě o to se v LITE snaží.

Plynule anglicky do jednoho roku

Mnoho lidí se učí anglicky již roky, ale přesto nejsou schopni v životě pohodlně komunikovat. Možná jsou schopni používat angličtinu pasivně, číst, napsat email, ale mají-li aktivně mluvit, nastane problém. Znejistí, nedokáží se vyjadřovat dostatečně rychle a pohotově, nic co byste si přáli zažít ať už jste na obchodním mítinku, nebo pracovním pohovoru.

V LITE se díky vysoké intenzitě a velmi praktickému zaměření výuky můžete jako začátečník dostat na komunikativní úroveň během jediného roku. A pokud již máte pasivní znalosti a potřebujete si vybrousit angličtinu na vyšší pozici v zaměstnání, zvládnete to zde už během několika měsíců studia.

Toužíte po kariérním růstu a potřebujete si vylepšit  svoji angličtinu? Není nic snazšího než navštívit ukázkovou hodinu a vyzkoušet si lekci na vlastní kůži.

NAVŠTIVTE UKÁZKOVOU HODINU