Na jazykový pobyt? Jedině se study.cz!

Již několik let navštěvujete jazykovou školu, ale stále se cítíte jako věčný začátečník? Když máte schůzku s klientem, neumíte rychle najít ta správná slova? Potřebujete se rozmluvit? Nebo naopak vyšperkovat váš psaný projev? Vyzkoušejte účast na jazykovém pobytu přes Study.cz! Zaručujeme, že i jeden týden vám přinese značné zlepšení.

NA JAZYKOVÝ POBYT? JEDINĚ SE STUDY.CZ!

Ať už potřebujete angličtinu, francouzštinu, španělštinu, němčinu, italštinu nebo dokonce čínštinu či arabštinu, Study.cz pro vás najde ten správný jazykový kurz.

V nabídce Study.cz máme klasiku jako je angličtina v Londýně nebo na Maltě, francouzštinu v Paříži, španělštinu v Barceloně nebo Malaze nebo třeba němčinu ve Frankfurtu či Mnichově. Na své si však přijdou i milovníci vzdálenějších destinací, kteří můžou vyrazit za angličtinou do Kanady, New Yorku nebo slunného Los Angeles.

NA JAZYKOVÝ POBYT? JEDINĚ SE STUDY.CZ!

Francouzštinu si můžete vychutnat v Maroku nebo kanadském Montrealu. Za španělštinou se vydejte do roztančené Havany. Objevte kouzlo Pekingu a naučte se čínsky. Za arabštinou nemusíte daleko. Perfektně se ji naučíte v Rabatu nebo Jordánsku.

NA JAZYKOVÝ POBYT? JEDINĚ SE STUDY.CZ!

Máme termíny pro úplné začátečníky. Pokud už máte aspoň základní znalost jazyka, můžete začít kurz každé pondělí. Tak kdy se Study.cz vyrazíte?

Zjistěte víc!