Nadace GE nabízí první stipendijní projekt svého druhu ve střední Evropě

Nadace GE vyhlásila české vítěze svého regionálního univerzitního stipendijního programu Scholar-Leaders. Patnáct vítězných studentů obdrží stipendium ve výši 1 000 eur na rok po dobu tří let. Navíc se budou moci zúčastnit doplňkových aktivit, jako je každoroční mezinárodní letní seminář rozvoje manažerských dovedností nebo „stínovací den“ po boku manažera GE.

„My ve společnosti GE jsme přesvědčeni, že když se během letních seminářů a dalších akcí se studenty podělíme o své klíčové hodnoty, položíme tak základ jejich další kariéře. Cílem programu je podporovat u studentů sebevědomí a rozvíjet jejich schopnost tak, aby co nejlépe mohli využít příležitostí, které střední a východní Evropa nabízí a aby přispěli k jejímu dalšímu kulturně-politickému rozvoji coby odpovědní občané,“ vysvětlil generální ředitel GE pro střední Evropu Leslaw Kuzaj.

O stipendium mohou žádat studenti druhého ročníku studia v oborech ekonomie, managementu, konstruktérství a technologie z vybraných univerzit v České republice, Maďarsku, Polsku a Rumunsku. V České republice běží tento progam počtvrté, v Polsku popáté, v Maďarsku pošesté a v Rumunsku podruhé. Jde o první stipendijní projekt svého druhu ve střední Evropě.

-kk-

Zdroj: KarieraWeb.cz - Portál společnosti Economia Online (ihned.cz) zaměřený na zaměstnání a kariéru
Zobrazit přehled článků ze zdroje KarieraWeb.cz